- 56,456
- 16,467
- 113
Oooooooooo
Yok canım saçmalamaKedi olalı bi fare yakaladık ödülü düşürüp 4-5 kişiye atarım paraya ihtiyacımız var @Shellac kitler misin dost senden çok dm geliyo bana😂😂
@JayJayOkocha bak bak ne demisim 🥳🥳🥳🥳Eniste inter gol yerrrr oynaaaqqqqqq🥳🥳🥳🥳
Benim tahmin daha feci@JayJayOkocha bak bak ne demisim 🥳🥳🥳🥳
Olsa da yesek İhtiyarKedi olalı bi fare yakaladık ödülü düşürüp 4-5 kişiye atarım paraya ihtiyacımız var @Shellac kitler misin dost senden çok dm geliyo bana😂😂
Tebrikler gardasm daim olsun 🧿🧿🧿Paraya ihtiyacım var valla hiçbir yere vuramam daha yeter 500 ü 2.500 yapanı nesine de yorumcu yapıyolar bu kumar bu kadar yeter siz daha devam edersiniz açıktaki kuponlarınız sonuçlanınca 😂😂
Ben dedim ki bu adam böyle dediyse gelirParaya ihtiyacım var valla hiçbir yere vuramam daha yeter 500 ü 2.500 yapanı nesine de yorumcu yapıyolar bu kumar bu kadar yeter siz daha devam edersiniz açıktaki kuponlarınız sonuçlanınca 😂😂
Ben şimdi kitlemeyecek sabah 4 e kadar inadına yapıyo bana 😂Olsa da yesek İhtiyar
Ödemez bu parayı bu siteParaya ihtiyacım var valla hiçbir yere vuramam daha yeter 500 ü 2.500 yapanı nesine de yorumcu yapıyolar bu kumar bu kadar yeter siz daha devam edersiniz açıktaki kuponlarınız sonuçlanınca 😂😂
İban şekli mi enişteBen şimdi kitlemeyecek sabah 4 e kadar inadına yapıyo bana 😂
İp yalanı mıÖdemez bu parayı bu site
Börek 😁Kedi olalı bi fare yakaladık ödülü düşürüp 4-5 kişiye atarım paraya ihtiyacımız var @Shellac kitler misin dost senden çok dm geliyo bana😂😂
Client LockedÖdemez bu parayı bu site
şimdi konu açar şikayet konusunÖdemez bu parayı bu site