- 305
- 55
- 28
Bende şimdi çekim talebi verdim bekliyorumbaktılar herkes kazanıyor demek ki yalan uydurmaya başladılar dost çünkü ben çektim benle beraber 9-10 kişi daha çekti
Bende şimdi çekim talebi verdim bekliyorumbaktılar herkes kazanıyor demek ki yalan uydurmaya başladılar dost çünkü ben çektim benle beraber 9-10 kişi daha çekti
Gerçekten şaka gibi tek hesabım olmasına rağmen mobil veriden açtım hesabımı ip dedi helal olsun 500 TL ödeyemeyen site adam felan olmaz yarın bi gün yatırım yaparsınız paranız kalır dostlarbaktılar herkes kazanıyor demek ki yalan uydurmaya başladılar dost çünkü ben çektim benle beraber 9-10 kişi daha çekti

Bana da aynısını dedi ip dediİlkkez üye oldum kazandım ip dedi ödemedi şerefyoksunları kapatın dedim hesabı
Kral sakın o hataya ben düştüm. Şimdi telefon alamıyorum 😁 S24 Plus sattıydım şimdide S26 alamıyorum ...yarin teli satacam![]()
Boşuna anlatma kank anlamaz kimse anlamaz yani bende aynısını yaptım . Geçmişe dönüp bu yazıyı yazdığını görsem yine satardım hayatımız filifotKral sakın o hataya ben düştüm. Şimdi telefon alamıyorum 😁 S24 Plus sattıydım şimdide S26 alamıyorum ...
Boş site buda dumancü değmez üyelik yapmayaayni dert bende de var 55 k yedim bende 2 gunde 🤣🤣
ODENDİMİ DOSTÇekim verildi
Beyler aynı ip deyip ödemeyi reddetti aynı ip opması imkansız çünkü mobil veri tek ben kullanıom tek cihaz tek tc no mail herşey tamam ödemeye gelince ip diyip geçiştirdi bir de üstüne çekimi başarılı gösteriyor. Bosuna olmayın.Şartlar şu şekilde gördüğüm kadarıyla baya çeken olmuş. Bende royal bonanza da 6 betten çevirirken 2.spinde 6k oldu para500₺ çekim verdim15 dakika da ödediler.
Ekli dosyayı görüntüle 964114
Al benden de o kadar ip dedi ödemediİlkkez üye oldum kazandım ip dedi ödemedi şerefyoksunları kapatın dedim hesabı
İp dedi buda fakirsite kaybetti baştan artıkODENDİMİ DOST
Hahahahahaha vallahi bende 4 M borca girdim napacam bilmiyorum eve kapandım Bonus kovaliyorum Allah'tan 6 aylık kirayı vermişim iş Yok güç yok varsa bildiğiniz 1-2 k Bonus yemek parası2 gündür 100k para yedim simdi 500tl kovaliyozeyw knki