Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Dedeman 500₺ Deneme Bonusu

kadircan22q

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
305
55
28
baktılar herkes kazanıyor demek ki yalan uydurmaya başladılar dost çünkü ben çektim benle beraber 9-10 kişi daha çekti
Gerçekten şaka gibi tek hesabım olmasına rağmen mobil veriden açtım hesabımı ip dedi helal olsun 500 TL ödeyemeyen site adam felan olmaz yarın bi gün yatırım yaparsınız paranız kalır dostlar
1000065632.jpg

Enes6778

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
646
207
43
Siteye üye bile olunmuyor kayıt basınca dönüp duruyor hiçbirşekilde tamamlamıyor bal yapmaz gibi duruyor

Enes6778

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
646
207
43
Kral sakın o hataya ben düştüm. Şimdi telefon alamıyorum 😁 S24 Plus sattıydım şimdide S26 alamıyorum ...
Boşuna anlatma kank anlamaz kimse anlamaz yani bende aynısını yaptım . Geçmişe dönüp bu yazıyı yazdığını görsem yine satardım hayatımız filifot

Akpmur06

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
85
26
18
Konu kilit..
Kazancı ip diyerek vermiyorlar
İp olsa tc kabul etmez telefon kabul betmez

barisytr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
520
111
43
İp diyor bosuna üye olmayın

gece1524

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
153
48
28
Şartlar şu şekilde gördüğüm kadarıyla baya çeken olmuş. Bende royal bonanza da 6 betten çevirirken 2.spinde 6k oldu para :) 500₺ çekim verdim15 dakika da ödediler.

Ekli dosyayı görüntüle 964114
Beyler aynı ip deyip ödemeyi reddetti aynı ip opması imkansız çünkü mobil veri tek ben kullanıom tek cihaz tek tc no mail herşey tamam ödemeye gelince ip diyip geçiştirdi bir de üstüne çekimi başarılı gösteriyor. Bosuna olmayın.

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,896
1,377
113
Bu sitenin bir yada iki ay önce konusu vardi üye oldum deneme bonusunu kazandım 1k Çekim vericem limitler 3k idi cekemedim 1 hafta o para için hergun desteği darladim en son dayanamadım küfür ettim bloke koymuştu domain o zaman 98 di 2 gün sonra girmeye calisiym dedim kapatmışlar siteyi o zamanda aynı 3 kişiye ödedi 50 kişinin silmisti

Joker4631

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
100
36
28
Çapsız site, 10 bin yap 500 çek diye değiştirmiş

siyar221

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
361
148
43
2 gündür 100k para yedim simdi 500tl kovaliyoz :) eyw knki
Hahahahahaha vallahi bende 4 M borca girdim napacam bilmiyorum eve kapandım Bonus kovaliyorum Allah'tan 6 aylık kirayı vermişim iş Yok güç yok varsa bildiğiniz 1-2 k Bonus yemek parası

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,896
1,377
113
Nasil soru bu calisicaksn hayat devam ediyor iyi veya kotü