Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dengebet Sohbet (Soru/Cevap)

YoXuL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,034
10,770
113
Hocam bazen payfix çekimlerinde ilgili finans şirketinin panelinde askıda kalabilmektedir çekim işlemleri normalde 10 dakika içerisinde payfix çekimleri sonuçlandırılıyor.
Çok geç ödendiğini ve çekimin gelmesi için de çok uğraş verdiğimi biliyorum
360217995

Collina

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,092
405
83
Sitelere iş başvurusu nasıl yapılır 😂

Dengebet Destek

Büro Destek
Büro Destek
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
42,222
2,373
113
Sorduğum sorular gayet normal yane oynadığımız siteleri bilmek isteriz versende sıkıntı yok bizim TC sizde var ama
Hocam bu tarz bilgiler güvenlik gerekçiyle verilmektedir. Sizlerin bilgileri de üçüncü şahıslar ile paylaşılmamaktadır. Harici sorularınızı seve seve yanıtlarım :)

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
112,809
63,127
113
Referans sistemi ile alınıyor, sektörde bir tanıdık bir tanıdığına yönlendiriyor o kişi siteye aracı oluyor vs şeklinde hocam :)
Şimdi oldu eyw. Bi soru daha soram. Bu işi yapanlar illa yurt dısındamı oluyor? Bu işi TR'de yapmak istesem mesela canlı destek personeli olmak istesem TR'de yapmam sorun teşkil edermi

Yusem42

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,819
1,112
113
%100 İlk yatırım kayıp bonusu aldım bin pişman oldum maksimum 100tlmis onun yüzünden diğer bonuslari alamadım normal kayıp bonusu alsam daha karliydi🤣

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,122
8,303
113
Hocam bu tarz bilgiler güvenlik gerekçiyle verilmektedir. Sizlerin bilgileri de üçüncü şahıslar ile paylaşılmamaktadır. Harici sorularınızı seve seve yanıtlarım :)
Bu kelimeyi genelde her site kullanır Üçüncü şahıslar ile paylaşılmamaktadır demeyeydin iyiydi be 🤣 😅🤣😂 günde 10 sefer ceza yediğime dair telefonlar mesajlar alıyorum dolandırıcılardan

BLACKROSE

𝐈 𝐇𝐀𝐕𝐄 𝐍𝐎 𝐂𝐇𝐎𝐈𝐂𝐄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,872
9,609
113
@Dengebet Destek sağlayıcılara ne kadar komisyon oduyosunuz, evo ,pragmatic vs vs