- 317
- 148
- 43
Bu bir başarıdır 700 oran nedir ya 2 oran için uğrşaıyoruz helal olsun 25 değilde 100 attıgını düşün gaza getridin kupon yapıçam
Eyw abicanTebrikler kardeşim
Oe betgar sadakat 25 TL ekledi tek keşke 100 ekliyeydiBu bir başarıdır 700 oran nedir ya 2 oran için uğrşaıyoruz helal olsun 25 değilde 100 attıgını düşün gaza getridin kupon yapıçam
Betgar ödemezdi silerdiOe betgar sadakat 25 TL ekledi tek keşke 100 ekliyeydi
Helal iyi oranBetgrayi 25 TL ekledi sadakat bonusunu vurduk maçlara hepsi geldi 23 k cektik
tebrikler kardeşim başarılarının devamını diliyorumBetgrayi 25 TL ekledi sadakat bonusunu vurduk maçlara hepsi geldi 23 k cektik
100 eklese oynayacağın maçlar farklı olurdu dua et 25 eklemis 😄Oe betgar sadakat 25 TL ekledi tek keşke 100 ekliyeydi
Betgar değil abi betgray yanlış söylemişim pardonBetgar ödemezdi silerdi
Eywtebrikler kardeşim başarılarının devamını diliyorum
Ee yedigin ictigin senin olsun sadede gelevek olursak kasada para varmı hepsini geri verdinmiOe betgar sadakat 25 TL ekledi tek keşke 100 ekliyeydi
Afiyet olsunBetgrayi 25 TL ekledi sadakat bonusunu vurduk maçlara hepsi geldi 23 k cektik
Ödediyse sorun yok gardaş bazen çekim limiti diyolar 17 k ma coktuler benımde kat kuralındanOe betgar sadakat 25 TL ekledi tek keşke 100 ekliyeydi
Yok vermedim hepsini borçları filan kapattım ev arkadaslarima dağıttım formdaki abilerime verdim formdakileri 3 kişiye attım tek 10 k ydi odaEe yedigin ictigin senin olsun sadede gelevek olursak kasada para varmı hepsini geri verdinmi![]()
Betgray saglamdirÖdediyse sorun yok gardaş bazen çekim limiti diyolar 17 k ma coktuler benımde kat kuralından
Hayat planın ne sımdı
Dmni kapat kimseye verme birşey sana Bir tavsiye yoksa bugün seni sabaha kadar kevgire çeviriler haberin olsun sonra şu beni dolandırdı diyip sağda solda etiket atıp ban yeme yine
Finaller yaklaşıyor onlara çalışacak sonrada Marmaris'e çalışmaya şimdilik buHayat planın ne sımdı
Yok birazını sağlam adamlara borç verdim cebimde şuan para yokDmni kapat kimseye verme birşey sana Bir tavsiye yoksa bugün seni sabaha kadar kevgire çeviriler haberin olsun sonra şu beni dolandırdı diyip sağda solda etiket atıp ban yeme yine