- 49,648
- 37,702
- 113
1k bassan ne olurduFinaller yaklaşıyor onlara çalışacak sonrada Marmaris'e çalışmaya şimdilik bu
1k bassan ne olurduFinaller yaklaşıyor onlara çalışacak sonrada Marmaris'e çalışmaya şimdilik bu
Sana attıysa dm yi kapatsın acillllDmni kapat kimseye verme birşey sana Bir tavsiye yoksa bugün seni sabaha kadar kevgire çeviriler haberin olsun sonra şu beni dolandırdı diyip sağda solda etiket atıp ban yeme yine
Çok sey1k bassan ne olurdu
Tebrikler güzel basari mutlu ederBetgrayi 25 TL ekledi sadakat bonusunu vurduk maçlara hepsi geldi 23 k cektik
Vay vay vay öz abim helal olsun be 700 oran neBetgrayi 25 TL ekledi sadakat bonusunu vurduk maçlara hepsi geldi 23 k cektik
Marmaris e çalışmaya değil tatile giderdi 1k bassaydi 😄1k bassan ne olurdu
Bir daha gelmez böyle bı şans parayı Çar cur etme öğrenci adamsın iyi para senin içinBetgrayi 25 TL ekledi sadakat bonusunu vurduk maçlara hepsi geldi 23 k cektik
Tebrikler seni 🦶 ta 👋👋👋Betgrayi 25 TL ekledi sadakat bonusunu vurduk maçlara hepsi geldi 23 k cektik
Abılerıne attıBir daha gelmez böyle bı şans parayı Çar cur etme öğrenci adamsın iyi para senin için
Bana attı sıkıntı yok sende istiyorsan DM at öyle kapatsın benim dm atmama gerek yok ilk olayı bilen bendim zatenSana attıysa dm yi kapatsın acillll
Gardaş sen hep birilerine veriyorsun kendini hiç düşünmüyor musun zora düşünce kimse el uzatmaz söylimYok birazını sağlam adamlara borç verdim cebimde şuan para yok
Abilere selam çatışmaya devamAbılerıne attı
Sen amcası yaşındasn o yüzden es geçmiştirAbılerıne attı
EywBir daha gelmez böyle bı şans parayı Çar cur etme öğrenci adamsın iyi para senin için
Sana attığı çok belli oluyor zaten gerisine atmasın ben dm den para isteyen biri hiç olmadım teşekkürlerBana attı sıkıntı yok sende istiyorsan DM at öyle kapatsın benim dm atmama gerek yok ilk olayı bilen bendim zaten
Eyw reisTebrikler seni 🦶 ta 👋👋👋
vay vay tebrikler ahmedimBetgrayi 25 TL ekledi sadakat bonusunu vurduk maçlara hepsi geldi 23 k cektik
Vala abısı sende krhane tatlısı olmusun ben kurabıye olmusm yaAbiler olmuş kurabiyeere hayırlı geceler beyler