- 326
- 115
- 43
Helal olsunBetgrayi 25 TL ekledi sadakat bonusunu vurduk maçlara hepsi geldi 23 k cektik
Helal olsunBetgrayi 25 TL ekledi sadakat bonusunu vurduk maçlara hepsi geldi 23 k cektik
Sadık olcan broArif hocam sorması ayıp bu betgar nasıl sadakat alıyoruz
Betgray yanlış yazmisimArif hocam sorması ayıp bu betgar nasıl sadakat alıyoruz
Olsun dost, hayali tahmini birseyler koy maksat muhabbet olsun.Hocam valla sifirdayiz
@Lazistan08 bu mu hopalıLaz var hopalı fanatik 😂
Aynen deli manyak hopalı hemde 😂@Lazistan08 bu mu hopalı
O da olurBetgray yanlış yazmisim
Pek muhabbetım yok ıyı bırne benzıyoAynen deli manyak hopalı hemde 😂
Betgar ile hiç işim olmadı fatih hocam, bana hep Esenler otogarini anımsatıyor nedense, belki de o yüzdendir.Arif hocam sorması ayıp bu betgar nasıl sadakat alıyoruz
Par yatır eklerler sayın hocamO da olur
Payfix hesabımı onaylıyamıp deneme bonusunu heba etmiştim, hiç unutmam.Betgar ile hiç işim olmadı fatih hocam, bana hep Esenler otogarini anımsatıyor nedense, belki de o yüzdendir.
Ben güvenirim sen kafanı yormaSana abı nasıhatı guvenme sonra kapatıp kacan kuyumcu onundekı teyzelere donersın
Bugün bu sitede 1.21 orandan yattım.
Boşver kardeşim kimilerine göre herkes herşeyi menfaat için yapıyor ne desen kimse ikna olmaz kimse inanmaz herkes karşısındaki kişiyi kendisi gibi görür.. kimse çıkıp demez bu insan zamanında burada dağıtım yapıyordu bu duruma geldiğini söylüyorsa doğrudur demez dilenci derler menfaatçi derler biz bu işleri çok gördük umrumda değil ben kendimden eminim varsa biriyle alışveriş yapıp sıkıntı yaşadığım kişi çıksın desin ben varken herkese yardımcı oldum sevdigim kişilerin bir tek dmsini geri çevirmedim.Ben derim formdaki 2 3 kaliteli insandan biri banka hesabimin şifresini bile verdim o kadarki kendisine güveniyorum abimdir benim ne yazsam işimi hep halleder
O adam ozelını demıyorum ınsanlara bu sekılde guvenme bole banada ustten konusuyorsun kesın basına bsey gelcekBen güvenirim sen kafanı yorma
Hocam bu metin hayali koysak yönetime bildirir hemen zaten 2 saat önce banimiz açıldı puahahaOlsun dost, hayali tahmini birseyler koy maksat muhabbet olsun.
Orata 4-5 defa 1-2 binlik yatırdım verir mi ki dostPar yatır eklerler sayın hocam
Al hilal 1 gol daha atamadı şaka gibi la.- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Olay ne anlamadım ama tek bildiğim sen guvenilirim ve yardımsever bir adamsın abi paran varken severler seni yokken sevmezlerBoşver kardeşim kimilerine göre herkes herşeyi menfaat için yapıyor ne desen kimse ikna olmaz kimse inanmaz herkes karşısındaki kişiyi kendisi gibi görür.. kimse çıkıp demez bu insan zamanında burada dağıtım yapıyordu bu duruma geldiğini söylüyorsa doğrudur demez dilenci derler menfaatçi derler biz bu işleri çok gördük umrumda değil ben kendimden eminim varsa biriyle alışveriş yapıp sıkıntı yaşadığım kişi çıksın desin ben varken herkese yardımcı oldum sevdigim kişilerin bir tek dmsini geri çevirmedim.