Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Devecibey / 700 Oran

Kupon Miktarı
25
Kupon Oranı
7.00

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,433
20,983
113
Ben derim formdaki 2 3 kaliteli insandan biri banka hesabimin şifresini bile verdim o kadarki kendisine güveniyorum abimdir benim ne yazsam işimi hep halleder
Boşver kardeşim kimilerine göre herkes herşeyi menfaat için yapıyor ne desen kimse ikna olmaz kimse inanmaz herkes karşısındaki kişiyi kendisi gibi görür.. kimse çıkıp demez bu insan zamanında burada dağıtım yapıyordu bu duruma geldiğini söylüyorsa doğrudur demez dilenci derler menfaatçi derler biz bu işleri çok gördük umrumda değil ben kendimden eminim varsa biriyle alışveriş yapıp sıkıntı yaşadığım kişi çıksın desin ben varken herkese yardımcı oldum sevdigim kişilerin bir tek dmsini geri çevirmedim.

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,458
10,105
113
Boşver kardeşim kimilerine göre herkes herşeyi menfaat için yapıyor ne desen kimse ikna olmaz kimse inanmaz herkes karşısındaki kişiyi kendisi gibi görür.. kimse çıkıp demez bu insan zamanında burada dağıtım yapıyordu bu duruma geldiğini söylüyorsa doğrudur demez dilenci derler menfaatçi derler biz bu işleri çok gördük umrumda değil ben kendimden eminim varsa biriyle alışveriş yapıp sıkıntı yaşadığım kişi çıksın desin ben varken herkese yardımcı oldum sevdigim kişilerin bir tek dmsini geri çevirmedim.
Olay ne anlamadım ama tek bildiğim sen guvenilirim ve yardımsever bir adamsın abi paran varken severler seni yokken sevmezler