- 21,822
- 17,856
- 113
Bugün zihnin ışıl ışıl maşallah hiçbir şeyi unutmuyorsun dost.Payfix hesabımı onaylıyamıp deneme bonusunu heba etmiştim, hiç unutmam.
Bugün zihnin ışıl ışıl maşallah hiçbir şeyi unutmuyorsun dost.Payfix hesabımı onaylıyamıp deneme bonusunu heba etmiştim, hiç unutmam.
Neyimi gördün la Metin ha kimden neyi almışım vermemişim herkesi kendin gibi varyemez mi sandın daha düne kadar forumdaki enayiler sayesinde altıma araba aldım diye sen değil miydinSana abı nasıhatı guvenme sonra kapatıp kacan kuyumcu onundekı teyzelere donersın
Oto ekliyor hocamOrata 4-5 defa 1-2 binlik yatırdım verir mi ki dost
Ben bu Metinin mizahını seviyorum.Kim ne derse desin bu lavuk bana çok sempatik geliyor 😂Sana abı nasıhatı guvenme sonra kapatıp kacan kuyumcu onundekı teyzelere donersın
Seni sevmiyorum cunkuO adam ozelını demıyorum ınsanlara bu sekılde guvenme bole banada ustten konusuyorsun kesın basına bsey gelcek
1. Senın ozelınde demedım ınsanlara dedınNeyimi gördün la Metin ha kimden neyi almışım vermemişim herkesi kendin gibi varyemez mi sandın daha düne kadar forumdaki enayiler sayesinde altıma araba aldım diye sen değil miydin
Anıllaaaar, anılaaar.Bugün zihnin ışıl ışıl maşallah hiçbir şeyi unutmuyorsun dost.
Duvara yaslanma yıkılır, insana dayanma ölür, O na sığın keyfine bak.Ben güvenirim sen kafanı yorma
Para suyunu cekmıs sevmesende olurSeni sevmiyorum cunku
Sen bu dolandırıcı Kurtaranın kankası değil miydin ben mi yanlış hatırlıyorum1. Senın ozelınde demedım ınsanlara dedın
2. Araba aldım demedım araba kız arkadasımın
3. Köye ev yaptım
Param yok şuan cebimde sen dmden ana bacı yapmadı mı banaPara suyunu cekmıs sevmesende olur
Bana demeye kimsenin çapı yetmez varsa kardeş altında kaldığım bir durum haylan beni dolandırdı diyen bir tane Allah'ın kulu varsa miktar 10₺ bile olsa önemli değil buraya yazar kanıtınıda atar bende bu forumda adımı top diye değiştirir giderim benim yüreğim bu kadar seninkide varsa koy ortaya. Ben seni yoksay yapmışım yazdığın hiç birşeyi ciddiye bile almıyorum ama fazla güvenme demek yakışmaz aç kaldık yinede kimsenin parasına çökmedik çok şükür1. Senın ozelınde demedım ınsanlara dedın
2. Araba aldım demedım araba kız arkadasımın
3. Köye ev yaptım
Mahalleden tanıdık naptıSen bu dolandırıcı Kurtaranın kankası değil miydin ben mi yanlış hatırlıyorum
Yapsam benle pubg oynamazdınParam yok şuan cebimde sen dmden ana bacı yapmadı mı bana
Tüm foruma sormak gerek, kimleri tokatladı diyeMahalleden tanıdık naptı
Tamam kardeşim pubgdd ben fotona bakmak için oynamıştım zaten gördüm şok oldumYapsam benle pubg oynamazdın
Kardes banka hesabı sıfresı verdım dıyo guvenme dedım bende kımseye senınde bu sekılde demen lazkm adama hala kendını övüyorsun bırak baskaları ovsun senıBana demeye kimsenin çapı yetmez varsa kardeş altında kaldığım bir durum haylan beni dolandırdı diyen bir tane Allah'ın kulu varsa miktar 10₺ bile olsa önemli değil buraya yazar kanıtınıda atar bende bu forumda adımı top diye değiştirir giderim benim yüreğim bu kadar seninkide varsa koy ortaya. Ben seni yoksay yapmışım yazdığın hiç birşeyi ciddiye bile almıyorum ama fazla güvenme demek yakışmaz aç kaldık yinede kimsenin parasına çökmedik çok şükür
Bi 25 lira daha geçer eline devecinin, elbet o zaman görürüm seni Metin hocam.Para suyunu cekmıs sevmesende olur
Allah aşkına tarif etsene dost çok merak ediyorum yalvarırım Metinin tipini anlatsana banaTamam kardeşim pubgdd ben fotona bakmak için oynamıştım zaten gördüm şok oldum
Ayrıca ben ole kufur etmem ısın sakası bır yana bazı krıterlerım varTamam kardeşim pubgdd ben fotona bakmak için oynamıştım zaten gördüm şok oldum