Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Devecibey / 700 Oran

Kupon Miktarı
25
Kupon Oranı
7.00

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,416
20,965
113
Sana abı nasıhatı guvenme sonra kapatıp kacan kuyumcu onundekı teyzelere donersın
Neyimi gördün la Metin ha kimden neyi almışım vermemişim herkesi kendin gibi varyemez mi sandın daha düne kadar forumdaki enayiler sayesinde altıma araba aldım diye sen değil miydin

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,035
37,321
113
Neyimi gördün la Metin ha kimden neyi almışım vermemişim herkesi kendin gibi varyemez mi sandın daha düne kadar forumdaki enayiler sayesinde altıma araba aldım diye sen değil miydin
1. Senın ozelınde demedım ınsanlara dedın
2. Araba aldım demedım araba kız arkadasımın
3. Köye ev yaptım

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,416
20,965
113
1. Senın ozelınde demedım ınsanlara dedın
2. Araba aldım demedım araba kız arkadasımın
3. Köye ev yaptım
Bana demeye kimsenin çapı yetmez varsa kardeş altında kaldığım bir durum haylan beni dolandırdı diyen bir tane Allah'ın kulu varsa miktar 10₺ bile olsa önemli değil buraya yazar kanıtınıda atar bende bu forumda adımı top diye değiştirir giderim benim yüreğim bu kadar seninkide varsa koy ortaya. Ben seni yoksay yapmışım yazdığın hiç birşeyi ciddiye bile almıyorum ama fazla güvenme demek yakışmaz aç kaldık yinede kimsenin parasına çökmedik çok şükür

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,035
37,321
113
Bana demeye kimsenin çapı yetmez varsa kardeş altında kaldığım bir durum haylan beni dolandırdı diyen bir tane Allah'ın kulu varsa miktar 10₺ bile olsa önemli değil buraya yazar kanıtınıda atar bende bu forumda adımı top diye değiştirir giderim benim yüreğim bu kadar seninkide varsa koy ortaya. Ben seni yoksay yapmışım yazdığın hiç birşeyi ciddiye bile almıyorum ama fazla güvenme demek yakışmaz aç kaldık yinede kimsenin parasına çökmedik çok şükür
Kardes banka hesabı sıfresı verdım dıyo guvenme dedım bende kımseye senınde bu sekılde demen lazkm adama hala kendını övüyorsun bırak baskaları ovsun senı