- 8,857
- 5,705
- 113
SkdkdkdkxjsksmizskjssksmdnYapsam benle pubg oynamazdın
SkdkdkdkxjsksmizskjssksmdnYapsam benle pubg oynamazdın
TM haklisinAyrıca ben ole kufur etmem ısın sakası bır yana bazı krıterlerım var
Lazıstana yaz atsın sana ekran alıpAllah aşkına tarif etsene dost çok merak ediyorum yalvarırım Metinin tipini anlatsana bana
Ben ikna oldum agaSkdkdkdkxjsksmizskjssksmdn
SiskoAllah aşkına tarif etsene dost çok merak ediyorum yalvarırım Metinin tipini anlatsana bana
Yaptığın her doğru şeyde kendimi överim DM atarim emanet isterim ama asla kimsenin parasını çalmam bunu yaftalamam kendime benim özelde profil Fotoma kadar durur içinizden birilerinde ev adresim bile vardır böyle kendine güvenen birisi bunları paylaşmaktan çekinmez o yüzden kendimden eminim bugün değil yarın değil hiç bir zaman kimsenin parasına çökmem sinyal yaparım belki yapmıyorum diyen adamda ağır namussuzdur.Kardes banka hesabı sıfresı verdım dıyo guvenme dedım bende kımseye senınde bu sekılde demen lazkm adama hala kendını övüyorsun bırak baskaları ovsun senı
Odul paraları sısırıyoo adamı kardesım
Muhabbetim yok demedin mi ula Metin Ozanla sende bizimi çüküyorsun anlamadım ki 😂Lazıstana yaz atsın sana ekran alıp
MasallahOdul paraları sısırıyoo adamı kardesım
@Erhan2121 geldı aklıma 3km yazmıssınYaptığın her doğru şeyde kendimi överim DM atarim emanet isterim ama asla kimsenin parasını çalmam bunu yaftalamam kendime benim özelde profil Fotoma kadar durur içinizden birilerinde ev adresim bile vardır böyle kendine güvenen birisi bunları paylaşmaktan çekinmez o yüzden kendimden eminim bugün değil yarın değil hiç bir zaman kimsenin parasına çökmem sinyal yaparım belki yapmıyorum diyen adamda ağır namussuzdur.
Son yarım saatır yok muhabbetımMuhabbetim yok demedin mi ula Metin Ozanla sende bizimi çüküyorsun anlamadım ki 😂
Sen onunda tırnağı olamazsın hatta şu forumda herhangi bir 3 mesajlı üyenin bile tırnağı olamazsın bunuda al kendine hediye et@Erhan2121 geldı aklıma 3km yazmıssın
Şisme Montu da varmiydi üzerinde
Meyve veren agac taslanırSen onunda tırnağı olamazsın hatta şu forumda herhangi bir 3 mesajlı üyenin bile tırnağı olamazsın bunuda al kendine hediye et
Vardı heralde hocam siyahdiŞisme Montu da varmiydi üzerinde
Nedemek oMeyve veren agac taslanır
Kafayi yicem zkdkdksksmsmsmsnNedemek o
Beni methetme bana para verKardes banka hesabı sıfresı verdım dıyo guvenme dedım bende kımseye senınde bu sekılde demen lazkm adama hala kendını övüyorsun bırak baskaları ovsun senı
Niye la abiKafayi yicem zkdkdksksmsmsmsn