Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Devecibey / 700 Oran

Kupon Miktarı
25
Kupon Oranı
7.00

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,417
20,965
113
Kardes banka hesabı sıfresı verdım dıyo guvenme dedım bende kımseye senınde bu sekılde demen lazkm adama hala kendını övüyorsun bırak baskaları ovsun senı
Yaptığın her doğru şeyde kendimi överim DM atarim emanet isterim ama asla kimsenin parasını çalmam bunu yaftalamam kendime benim özelde profil Fotoma kadar durur içinizden birilerinde ev adresim bile vardır böyle kendine güvenen birisi bunları paylaşmaktan çekinmez o yüzden kendimden eminim bugün değil yarın değil hiç bir zaman kimsenin parasına çökmem sinyal yaparım belki yapmıyorum diyen adamda ağır namussuzdur.

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,122
37,355
113
Yaptığın her doğru şeyde kendimi överim DM atarim emanet isterim ama asla kimsenin parasını çalmam bunu yaftalamam kendime benim özelde profil Fotoma kadar durur içinizden birilerinde ev adresim bile vardır böyle kendine güvenen birisi bunları paylaşmaktan çekinmez o yüzden kendimden eminim bugün değil yarın değil hiç bir zaman kimsenin parasına çökmem sinyal yaparım belki yapmıyorum diyen adamda ağır namussuzdur.
@Erhan2121 geldı aklıma 3km yazmıssın