- 48,987
- 37,279
- 113
Ins kardesım
Ins kardesım
Üf bide kola(Sarıyer) olacak yanındaAbi o bu değilde canım bir kaşarlı zurna çekti.
Sabah ilk iş zurna yemeliyim betgrayden çaktığım freebetin parasıylaÜf bide kola(Sarıyer) olacak yanında
Bana da ismarla kankaSabah ilk iş zurna yemeliyim betgrayden çaktığım freebetin parasıyla
Elbet bir gün.Bana da ismarla kanka
Okumuş adam SG diyemedi tabiElbet bir gün.
Ama en azından canın sağolsun beklerdim dostElbet bir gün.
Estağfurullah tabiiki de şuan ihtiyaçlarım var ama bir gün sözüm olsun.Okumuş adam SG diyemedi tabi
Burda keyifli sohbetler mevcutKavga bitti mi
Espirisindeyim kankam şansın bol olsunEstağfurullah tabiiki de şuan ihtiyaçlarım var ama bir gün sözüm olsun.
Eyvallah.Espirisindeyim kankam şansın bol olsun
3 tane adam vardı bende numarası olan vuruucu yu saymıyorum bile forumdan çok özelden konuştuğum biri sen resat haylan itin biri benim numaramı bulmuş bana küfretti bende bu 3 adam dışında kimse benim numaramı o şahsa veremez dedim bu yine sorun kişiler artıkça ortaya çıktı evet sana yazmam lazım di orda hata yaptım dediğim gibi insanız kusursuz olmamız imkansiz ben hemen parliyorum ve bunun acısını da hayatim boyunca yaşadım zaten yanlış yaptığım zaman yaptığım yanlışı kabul edip özür dilemesini de bilen biriyim ama benim dost dediğim kişi benim tek yanlışım da beni gözden çıkarıyorsa ona diyecek kelime bulamıyorumAga ben seninle konuşmuyorken de başkalarına ismini geçirip kötü konuşmadım konusturmadim böyle konuşmalara şahit olduğum için üzülüyorum olan oldu giden gitti yapacak bisi yok
Düşman sevindirmemek lazım kardeşim küfür kıyamet kavga burda tarzım değil zaten dipsiz kuyu sanal alemde herkes kendince haklı ama şu da gerçek ben dahil herkes hepimiz burda konuştuğumuz büyük büyük cümleler kadar adam değiliz.Kavga bitti mi
Arkadaşlar gereksiz bir tartışmanin içerisindesiniz bence gereksiz kimseyi kırmayın üzmeyin 3 günlük dünya herkesden ricam birer eyvallah yazıp birbirinize konuyu kapatmanız3 tane adam vardı bende numarası olan vuruucu yu saymıyorum bile forumdan çok özelden konuştuğum biri sen resat haylan itin biri benim numaramı bulmuş bana küfretti bende bu 3 adam dışında kimse benim numaramı o şahsa veremez dedim bu yine sorun kişiler artıkça ortaya çıktı evet sana yazmam lazım di orda hata yaptım dediğim gibi insanız kusursuz olmamız imkansiz ben hemen parliyorum ve bunun acısını da hayatim boyunca yaşadım zaten yanlış yaptığım zaman yaptığım yanlışı kabul edip özür dilemesini de bilen biriyim ama benim dost dediğim kişi benim tek yanlışım da beni gözden çıkarıyorsa ona diyecek kelime bulamıyorum
En büyük sorun, hepimiz için geçerli. Bu konu mevzusunun dışına çıktı ve bazen düşünüyorum. Gecenin 2'si abi neyin kavgası bu?Düşman sevindirmemek lazım kardeşim küfür kıyamet kavga burda tarzım değil zaten dipsiz kuyu sanal alemde herkes kendince haklı ama şu da gerçek ben dahil herkes hepimiz burda konuştuğumuz büyük büyük cümleler kadar adam değiliz.
Ben konuyu gündeme bile getirmedim burda iki kişi bir olup birinin infazıni yapıyorsanız yanlissiniz sen farklı ss hasan farklı ss atıyor birbirinizi bile anında satıyorsunuz kanitlariyla attım benim olmadığını numaranı veren güvendiğimiz dağlara karlar yağmasına alışkınız sorun yok3 tane adam vardı bende numarası olan vuruucu yu saymıyorum bile forumdan çok özelden konuştuğum biri sen resat haylan itin biri benim numaramı bulmuş bana küfretti bende bu 3 adam dışında kimse benim numaramı o şahsa veremez dedim bu yine sorun kişiler artıkça ortaya çıktı evet sana yazmam lazım di orda hata yaptım dediğim gibi insanız kusursuz olmamız imkansiz ben hemen parliyorum ve bunun acısını da hayatim boyunca yaşadım zaten yanlış yaptığım zaman yaptığım yanlışı kabul edip özür dilemesini de bilen biriyim ama benim dost dediğim kişi benim tek yanlışım da beni gözden çıkarıyorsa ona diyecek kelime bulamıyorum
Abi bi durun siz benim adamla ozelim iki medeni insan gibi konuşuyoruz ve olaylar tamamen kapansin diye uğraşıyoruz lutfen araya girmeyin istirham ediyorumArkadaşlar gereksiz bir tartışmanin içerisindesiniz bence gereksiz kimseyi kırmayın üzmeyin 3 günlük dünya herkesden ricam birer eyvallah yazıp birbirinize konuyu kapatmanız
Barrıos mu vermıs numarayı3 tane adam vardı bende numarası olan vuruucu yu saymıyorum bile forumdan çok özelden konuştuğum biri sen resat haylan itin biri benim numaramı bulmuş bana küfretti bende bu 3 adam dışında kimse benim numaramı o şahsa veremez dedim bu yine sorun kişiler artıkça ortaya çıktı evet sana yazmam lazım di orda hata yaptım dediğim gibi insanız kusursuz olmamız imkansiz ben hemen parliyorum ve bunun acısını da hayatim boyunca yaşadım zaten yanlış yaptığım zaman yaptığım yanlışı kabul edip özür dilemesini de bilen biriyim ama benim dost dediğim kişi benim tek yanlışım da beni gözden çıkarıyorsa ona diyecek kelime bulamıyorum
Evet bende bunu diyorum ben burada birşeyler yazıyorum ama sana karşı yazmıyorum sen öyle zannedip bana laf konuşuyorsun bu asla böyle olmadı olmaz sana kim ne dese karşı çıkanlardan birisi oldum yeri geldi onca şeyler dedin eyvallah haklısın Tahir dedim ama belliki içindeki bazı şeyler ölmemiş doğrudur olabilir bunu düşman gibi konuşarak beslemenin anlamı yokki benim sana yanlışım mı oldu tamam birbirimizi unutur gideriz , hayır tuhaf olan şey ne biliyor musun içimizde bir tane söz hakkı olmayan adamların şu konular üzerinden komik emojiler atıp kendilerini tatmin etmesi ben seninle konuşmam ama yinede görsem biryerde Tahir böyle desinler yine karşı dururum bunuda zaman gösterirse görürsünDüşman sevindirmemek lazım kardeşim küfür kıyamet kavga burda tarzım değil zaten dipsiz kuyu sanal alemde herkes kendince haklı ama şu da gerçek ben dahil herkes hepimiz burda konuştuğumuz büyük büyük cümleler kadar adam değiliz.