Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Devecibey / 700 Oran

Kupon Miktarı
25
Kupon Oranı
7.00

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,575
53,328
113
Aga ben seninle konuşmuyorken de başkalarına ismini geçirip kötü konuşmadım konusturmadim böyle konuşmalara şahit olduğum için üzülüyorum olan oldu giden gitti yapacak bisi yok
3 tane adam vardı bende numarası olan vuruucu yu saymıyorum bile forumdan çok özelden konuştuğum biri sen resat haylan itin biri benim numaramı bulmuş bana küfretti bende bu 3 adam dışında kimse benim numaramı o şahsa veremez dedim bu yine sorun kişiler artıkça ortaya çıktı evet sana yazmam lazım di orda hata yaptım dediğim gibi insanız kusursuz olmamız imkansiz ben hemen parliyorum ve bunun acısını da hayatim boyunca yaşadım zaten yanlış yaptığım zaman yaptığım yanlışı kabul edip özür dilemesini de bilen biriyim ama benim dost dediğim kişi benim tek yanlışım da beni gözden çıkarıyorsa ona diyecek kelime bulamıyorum

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,266
6,250
113
3 tane adam vardı bende numarası olan vuruucu yu saymıyorum bile forumdan çok özelden konuştuğum biri sen resat haylan itin biri benim numaramı bulmuş bana küfretti bende bu 3 adam dışında kimse benim numaramı o şahsa veremez dedim bu yine sorun kişiler artıkça ortaya çıktı evet sana yazmam lazım di orda hata yaptım dediğim gibi insanız kusursuz olmamız imkansiz ben hemen parliyorum ve bunun acısını da hayatim boyunca yaşadım zaten yanlış yaptığım zaman yaptığım yanlışı kabul edip özür dilemesini de bilen biriyim ama benim dost dediğim kişi benim tek yanlışım da beni gözden çıkarıyorsa ona diyecek kelime bulamıyorum
Arkadaşlar gereksiz bir tartışmanin içerisindesiniz bence gereksiz kimseyi kırmayın üzmeyin 3 günlük dünya herkesden ricam birer eyvallah yazıp birbirinize konuyu kapatmanız

gallipolli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,049
755
113
Düşman sevindirmemek lazım kardeşim küfür kıyamet kavga burda tarzım değil zaten dipsiz kuyu sanal alemde herkes kendince haklı ama şu da gerçek ben dahil herkes hepimiz burda konuştuğumuz büyük büyük cümleler kadar adam değiliz.
En büyük sorun, hepimiz için geçerli. Bu konu mevzusunun dışına çıktı ve bazen düşünüyorum. Gecenin 2'si abi neyin kavgası bu?

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,774
24,748
113
Ben konuyu gündeme bile getirmedim burda iki kişi bir olup birinin infazıni yapıyorsanız yanlissiniz sen farklı ss hasan farklı ss atıyor birbirinizi bile anında satıyorsunuz kanitlariyla attım benim olmadığını numaranı veren güvendiğimiz dağlara karlar yağmasına alışkınız sorun yok

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,575
53,328
113
Arkadaşlar gereksiz bir tartışmanin içerisindesiniz bence gereksiz kimseyi kırmayın üzmeyin 3 günlük dünya herkesden ricam birer eyvallah yazıp birbirinize konuyu kapatmanız
Abi bi durun siz benim adamla ozelim iki medeni insan gibi konuşuyoruz ve olaylar tamamen kapansin diye uğraşıyoruz lutfen araya girmeyin istirham ediyorum

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,954
37,262
113
Barrıos mu vermıs numarayı

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,251
20,831
113
Düşman sevindirmemek lazım kardeşim küfür kıyamet kavga burda tarzım değil zaten dipsiz kuyu sanal alemde herkes kendince haklı ama şu da gerçek ben dahil herkes hepimiz burda konuştuğumuz büyük büyük cümleler kadar adam değiliz.
Evet bende bunu diyorum ben burada birşeyler yazıyorum ama sana karşı yazmıyorum sen öyle zannedip bana laf konuşuyorsun bu asla böyle olmadı olmaz sana kim ne dese karşı çıkanlardan birisi oldum yeri geldi onca şeyler dedin eyvallah haklısın Tahir dedim ama belliki içindeki bazı şeyler ölmemiş doğrudur olabilir bunu düşman gibi konuşarak beslemenin anlamı yokki benim sana yanlışım mı oldu tamam birbirimizi unutur gideriz , hayır tuhaf olan şey ne biliyor musun içimizde bir tane söz hakkı olmayan adamların şu konular üzerinden komik emojiler atıp kendilerini tatmin etmesi ben seninle konuşmam ama yinede görsem biryerde Tahir böyle desinler yine karşı dururum bunuda zaman gösterirse görürsün