- 18,132
- 9,733
- 113
Sen kimin multisisinEstağfurullah tabiiki de şuan ihtiyaçlarım var ama bir gün sözüm olsun.
Sen kimin multisisinEstağfurullah tabiiki de şuan ihtiyaçlarım var ama bir gün sözüm olsun.
Tommy bulmuş adam benim amcanın numarasını buldu bende yokken panelden aq bunu bulması gayet normalBarrıos mu vermıs numarayı
Dostum geçen de sordun bunu, birinin multisi olmak zorunda mıyım?Sen kimin multisisin
Reisim ikinizda hakkaniyetli adamsiniz dışardan gören ne der girin bari dmde konuşun burda uzun uzun mesajlar atıyosunuz çoluğun çocuğun önünde kırmayın üzmeyin diyorum yani konu neyse. Güzel güzel muhabbet edelim kafa dagitalimAbi bi durun siz benim adamla ozelim iki medeni insan gibi konuşuyoruz ve olaylar tamamen kapansin diye uğraşıyoruz lutfen araya girmeyin istirham ediyorum
O kalıcı banmı yedıTommy bulmuş adam benim amcanın numarasını buldu bende yokken panelden aq bunu bulması gayet normal
Evet üye olayın daha kaç ay olmuş herkesi tanıyorsun nasıl?Dostum geçen de sordun bunu, birinin multisi olmak zorunda mıyım?
Herkes dediğin kim tam olarak?Evet üye olayın daha kaç ay olmuş herkesi tanıyorsun nasıl?
TMHerkes dediğin kim tam olarak?
Aga benim için tartışma bitti zaten ben hepsine yeterim gelsinler falan benden başkasına değildir vallahi çok uzun uzun yazmaya dermanım yok kazanacak veya kaybedecek bi durumumuz da yok gönlüm kırıldı mı kırıldı kötülüğünüzü istermiyim kesinlikle hayır bi iftira atılsa karşı dururmuyum tabiki dururum da bazı şeyler de bende kalsın unutulmuş gibi yapıp kanka dost kardeşim diyememEvet bende bunu diyorum ben burada birşeyler yazıyorum ama sana karşı yazmıyorum sen öyle zannedip bana laf konuşuyorsun bu asla böyle olmadı olmaz sana kim ne dese karşı çıkanlardan birisi oldum yeri geldi onca şeyler dedin eyvallah haklısın Tahir dedim ama belliki içindeki bazı şeyler ölmemiş doğrudur olabilir bunu düşman gibi konuşarak beslemenin anlamı yokki benim sana yanlışım mı oldu tamam birbirimizi unutur gideriz , hayır tuhaf olan şey ne biliyor musun içimizde bir tane söz hakkı olmayan adamların şu konular üzerinden komik emojiler atıp kendilerini tatmin etmesi ben seninle konuşmam ama yinede görsem biryerde Tahir böyle desinler yine karşı dururum bunuda zaman gösterirse görürsün
Dolandırıcı değil söylenen herseye inanma paneller senide dikkat et hwhhdO ne kadar adı bir adammış hem dolandiriciymis hemde profiline dolandirilmaya müsait yazıyormuş salak
Biz karar merci değiliz olamayız da hiç bir zaman insanız ve kumar gibi bir iletlen mücadele ediyoruz hayatın en lanet şeyi ve hepimizin hayatı afedersin lağam gibi olmuş ben bu konuşmayı da hani forumda olayım yine konuşalım edelim diye de etmiyorum varsın hiç bir şey eskisi gibi olmasın ama yaşanmışlar var ya vefa ve sevgi ve saygı hiç değilse onları yitirmeyelim bu kadar bundan sonra kişi ile sorunum olursa o kişiyle ben özelden konuşup sıkıntımı hallederim buda bana ders olduBen konuyu gündeme bile getirmedim burda iki kişi bir olup birinin infazıni yapıyorsanız yanlissiniz sen farklı ss hasan farklı ss atıyor birbirinizi bile anında satıyorsunuz kanitlariyla attım benim olmadığını numaranı veren güvendiğimiz dağlara karlar yağmasına alışkınız sorun yok
Aynen öyle olmuşO kalıcı banmı yedı
Yemin ederim bu çok romantik oldu ağlamak istiyorumBiz karar merci değiliz olamayız da hiç bir zaman insanız ve kumar gibi bir iletlen mücadele ediyoruz hayatın en lanet şeyi ve hepimizin hayatı afedersin lağam gibi olmuş ben bu konuşmayı da hani forumda olayım yine konuşalım edelim diye de etmiyorum varsın hiç bir şey eskisi gibi olmasın ama yaşanmışlar var ya vefa ve sevgi ve saygı hiç değilse onları yitirmeyelim bu kadar bundan sonra kişi ile sorunum olursa o kişiyle ben özelden konuşup sıkıntımı hallederim buda bana ders oldu
Yok ben severim öyle diyorlardı o benim dolandirilma arkadasimdi birbirimizden dm ye yazar dalga geçerdim puahahDolandırıcı değil söylenen herseye inanma paneller senide dikkat et hwhhd
Bak anlamıyorsun ben onu sana yazmadim bunu düşünmen bile saçma yazdığım kişileri tek tek alıntı yapıp konuştum zaten sen benim düşmanım mısın o kadar insan varken sana sıra asla gelmez ben seni kötü olarak görmüyorum dedimya içinde birşeyler ölmemiş kendince haklısın telafide edememişim kabul ederim hepimiz insanız herkesi mutluda edemeyiz memnunda edemeyiz o kadar derdimiz varken vallahi gerek yokAga benim için tartışma bitti zaten ben hepsine yeterim gelsinler falan benden başkasına değildir vallahi çok uzun uzun yazmaya dermanım yok kazanacak veya kaybedecek bi durumumuz da yok gönlüm kırıldı mı kırıldı kötülüğünüzü istermiyim kesinlikle hayır bi iftira atılsa karşı dururmuyum tabiki dururum da bazı şeyler de bende kalsın unutulmuş gibi yapıp kanka dost kardeşim diyemem
Ben sana yazdım zaten 3. Kişileri araya sokmadan direk sana yazdım engellemişsin sorun değil lütfen engeli de kaldirma hersey istediğin gibi olsunBiz karar merci değiliz olamayız da hiç bir zaman insanız ve kumar gibi bir iletlen mücadele ediyoruz hayatın en lanet şeyi ve hepimizin hayatı afedersin lağam gibi olmuş ben bu konuşmayı da hani forumda olayım yine konuşalım edelim diye de etmiyorum varsın hiç bir şey eskisi gibi olmasın ama yaşanmışlar var ya vefa ve sevgi ve saygı hiç değilse onları yitirmeyelim bu kadar bundan sonra kişi ile sorunum olursa o kişiyle ben özelden konuşup sıkıntımı hallederim buda bana ders oldu
Hayirli geceler aga benden yana sorun çözüldü iyi olunuz mutlu olunuzBak anlamıyorsun ben onu sana yazmadim bunu düşünmen bile saçma yazdığım kişileri tek tek alıntı yapıp konuştum zaten sen benim düşmanım mısın o kadar insan varken sana sıra asla gelmez ben seni kötü olarak görmüyorum dedimya içinde birşeyler ölmemiş kendince haklısın telafide edememişim kabul ederim hepimiz insanız herkesi mutluda edemeyiz memnunda edemeyiz o kadar derdimiz varken vallahi gerek yok
En son seni bulmaya çalışıyordu dikkat et kardeşim hwhsshYok ben severim öyle diyorlardı o benim dolandirilma arkadasimdi birbirimizden dm ye yazar dalga geçerdim puahah
Hahaha benle ne işi olacak puahahhaEn son seni bulmaya çalışıyordu dikkat et kardeşim hwhssh