- 48,855
- 53,616
- 113
La ben burayı unutmusum bile pauha masallah iyi sayıyorsun artik alıştın gibi pajja
La ben burayı unutmusum bile pauha masallah iyi sayıyorsun artik alıştın gibi pajja
Çocuk bizi etiket atmış konuyu sahipsiz bırakmak yakışmaz öyle 10-15 sayıda bir yazıyorum 🤣La ben burayı unutmusum bile pauha masallah iyi sayıyorsun artik alıştın gibi pajja
Golcu metin uyumus la vuruucu para atti dagit diye de bi o kaldi ona atsaydım rhatlasaydimÇocuk bizi etiket atmış konuyu sahipsiz bırakmak yakışmaz öyle 10-15 sayıda bir yazıyorum 🤣
Yerim kaygıları varsa yolla bana ben yarın atarım onaGolcu metin uyumus la vuruucu para atti dagit diye de bi o kaldi ona atsaydım rhatlasaydim
Yemem hayata kimsenin parasını ama yinede rahat edemiyorum kanka ben sana atıyorum sende kalsin yarin müsait olamam fazla sen gün içinde ona atarsin olmadiYerim kaygıları varsa yolla bana ben yarın atarım ona
Tamam ben ona yollarım sen bana sal kankaYemem hayata kimsenin parasını ama yinede rahat edemiyorum kanka ben sana atıyorum sende kalsin yarin müsait olamam fazla sen gün içinde ona atarsin olmadi
Gonderdim snaa dost eywTamam ben ona yollarım sen bana sal kanka
2 maça atıyım bari puahshaGonderdim snaa dost eyw
Benden çıktı artık ne yapıyorsan yap kanka puaha2 maça atıyım bari puahsha
Şaka şaka hallederim ben
Sayma diyorum sayıyornpuahaLa ben burayı unutmusum bile pauha masallah iyi sayıyorsun artik alıştın gibi pajja
Barem kac suan nasil gidiyor macSayma diyorum sayıyornpuaha
107 attılar bu bu kadar daha atsalar yeter 3. Per 60 gecerler insBarem kac suan nasil gidiyor mac
Yine az atmislar 110 ustu olsaydı rahat gelirdi yine de gelme şansı yüksek bakalim107 attılar bu bu kadar daha atsalar yeter 3. Per 60 gecerler ins
Haber vermiyorsun mübarek başlamış mac107 attılar bu bu kadar daha atsalar yeter 3. Per 60 gecerler ins
Mübarek hocam maça dalmışım vallaHaber vermiyorsun mübarek başlamış mac
İns abiYine az atmislar 110 ustu olsaydı rahat gelirdi yine de gelme şansı yüksek bakalim
Aferin dost maça dal ama gaflete dalma, ben de bi bakayım şimdi şu maçaMübarek hocam maça dalmışım valla