- 21,824
- 17,860
- 113
Destek deveciye deveye hendek atlat demiş bu çevrim biraz zor biter gibime geliyor bakalım hayırlısıyapmış çevrimi işte son adım değil miydi 🤣
Destek deveciye deveye hendek atlat demiş bu çevrim biraz zor biter gibime geliyor bakalım hayırlısıyapmış çevrimi işte son adım değil miydi 🤣
Ver 3-5 kişiye borç hemenÇok da umrumda atmasın gerekirse
Bu nedir deveciApo amca zaten yanlış almisiz gelirse bir kat futbolda çevirir çekim veririz canlı böyle dedi
Hoca efendi onlar Amerika'nın oyunlariDestek deveciye deveye hendek atlat demiş bu çevrim biraz zor biter gibime geliyor bakalım hayırlısı
Yav o Soner boş konusmusBu nedir deveci
Sen muadan anlıyorsun var yaGeldi la valla Hart adamdır sayesinde normalde hiç sevmem kırığı
Yok ayarın sofra kuracaz kimseye borc vermem artikVer 3-5 kişiye borç hemen
Aynen abicanSen muadan anlıyorsun var ya
Sözünü unutma😀Çekim verdim
Yapıştır bi kilis tava hemenYok ayarın sofra kuracaz kimseye borc vermem artik
Hshsbs yarın girmem forma kafam ayık olmaz puahshYapıştır bi kilis tava hemen
Hoca efendi onlar Amerika'nın oyunlari
Sayın devecibey cevriminiz bitmediği için çekiminiz iptal edilmiştir. Ayrıca sitemizin destek personeline, Amerikanın oyunu dediğiniz için de bakiyeniz silinmiştir.Çekim verdim
Aynı ben aynı ben iki gözümün çiçeğiHshsbs yarın girmem forma kafam ayık olmaz puahsh
Ben seni rakı ıcerken düşünemiyorum sen ne içiyonHshsbs yarın girmem forma kafam ayık olmaz puahsh
Yarın direkt atla gel yanıma tek DumanHshsbs yarın girmem forma kafam ayık olmaz puahsh
ViskiBen seni rakı ıcerken düşünemiyorum sen ne içiyon
Hoca çevrim yoksa sen bu gidişle çevrim cikartiracan puahaSayın devecibey cevriminiz bitmediği için çekiminiz iptal edilmiştir. Ayrıca sitemizin destek personeline, Amerikanın oyunu dediğiniz için de bakiyeniz silinmiştir.