- 70,969
- 37,500
- 113
Lan Ne viskisi tek Duman diyorum Senin yerine de ben içeceğim yarın
Lan Ne viskisi tek Duman diyorum Senin yerine de ben içeceğim yarın
Sitelere güvenim yok o açıdan umarım öyle olmazHoca çevrim yoksa sen bu gidişle çevrim cikartiracan puaha
Sen üfle hocam beni sen uflersen bir şey yapamazlar puahahSitelere güvenim yok o açıdan umarım öyle olmaz
Ahmet rahatta kalayım mı uyuyayım mıSen üfle hocam beni sen uflersen bir şey yapamazlar puahah
Senin keyfine abiAhmet rahatta kalayım mı uyuyayım mı
O ne demek hesap onaylattın Şimdi biz de aldığımız zaman bu bonusu aynı şekil hesap mı onaylatacağızEvet canlıya hesap onaylattik çekimi yaptık
EvetO ne demek hesap onaylattın Şimdi biz de aldığımız zaman bu bonusu aynı şekil hesap mı onaylatacağız
O zaman ben yatayımSenin keyfine abi
Şu benim basket gelirse direkt bana yaz Golden diye basket var ya o golden 29,5 alt aldımUlan ne acgozluyuz 7 liraya kadar çektim adamlar dedi 10 katlarını çek diye puahah
Sen 3 maç tutturmuşsun Ben 4 maça geçtimUlan ne acgozluyuz 7 liraya kadar çektim adamlar dedi 10 katlarını çek diye puahah
O senin hakkını almam ben Ahmet kendi yaptırırsa olur
Tmdir kral adam
Ahmet şu basket gelsin 2000 yatırıp 4 çekeceğim Ben de keyfime bakayım Yarın ben de olmam Burada gündüzTmdir kral adam
Hakkımızdır abiAhmet şu basket gelsin 2000 yatırıp 4 çekeceğim Ben de keyfime bakayım Yarın ben de olmam Burada gündüz
Sen himmet'in hakkını gönder senden tek isteğim buHakkımızdır abi
Yazsana banaHakkımızdır abi