Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Devecibey / Kombine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
2000
Kupon Oranı
4.00

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,251
20,831
113
@asooo daha dün seninle muhabbet ettik eğer bu çocuğa o linki bilerek attıysan ve bu işin içinde parmağın varsa sana yazıklar olsun başka birşey demiyorum

asooo

Piizmitli
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,421
1,304
113
@asooo daha dün seninle muhabbet ettik eğer bu çocuğa o linki bilerek attıysan ve bu işin içinde parmağın varsa sana yazıklar olsun başka birşey demiyorum
Bilip bilmeden konuşmayın reis bende sahte siteye yatirmisim hata bende de hazıra beklemeyip kontrol etseydi dmden ulaşsın bana atayım zararını

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,251
20,831
113
Kardeşim gerildin de tgden girdim ben bende yanlış yere atmışım diyorum
Kusura bakma bir iki mesaj gördüm bilerek atılmış gibisine ona istinaden seni severim tanışıyoruz biliyorsun, sonra düşündüm bu bana bile saçma geldi hakkını helal et kendi hatası kontrol etmesi gerekirdi

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,251
20,831
113
Bilip bilmeden konuşmayın reis bende sahte siteye yatirmisim hata bende de hazıra beklemeyip kontrol etseydi dmden ulaşsın bana atayım zararını
Ha bu arada zarar falan karşılaman gerekmez reis art niyetin olsa etiket atmışım anında gelip cevap vermezdin ben zaten seni tanıyorum, konu kapansın gitsin ahmette dikkat etsin bundan sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...