- 8,561
- 7,244
- 113
gecen beni cileden cikardi bagirdim soz son dedi gene ayniYav sen dünkü oynayan değilsin telegramdan nasıl girmezsin Ahmet burada kimseye güvenme demedim mi sana
gecen beni cileden cikardi bagirdim soz son dedi gene ayniYav sen dünkü oynayan değilsin telegramdan nasıl girmezsin Ahmet burada kimseye güvenme demedim mi sana
Kimse bilmezken oynardım casivera çok sağlam site 200₺ kayıp bonusu 19 yaptım tak ödedi 80₺ kayıp bonusu 9 bin yaptım tak ödedi , mis gibi siteCasiverada oynayın valla adamlar yolluyor yemişim bonusnu görüyonuz aha
Niye bilerek sahte site atsın saçmalıyorsunuz ha@asooo daha dün seninle muhabbet ettik eğer bu çocuğa o linki bilerek attıysan ve bu işin içinde parmağın varsa sana yazıklar olsun başka birşey demiyorum
konu ahmet olunxa her sey olabilir belki direkt iban atmistir buda yollamistirNiye bilerek sahte site atsın saçmalıyorsunuz ha
Bilip bilmeden konuşmayın reis bende sahte siteye yatirmisim hata bende de hazıra beklemeyip kontrol etseydi dmden ulaşsın bana atayım zararını@asooo daha dün seninle muhabbet ettik eğer bu çocuğa o linki bilerek attıysan ve bu işin içinde parmağın varsa sana yazıklar olsun başka birşey demiyorum
Gerildim bianNiye bilerek sahte site atsın saçmalıyorsunuz ha
Pardon gülüm yanlış anlaşılma olmuş kusura bakma 🙏Bilip bilmeden konuşmayın reis bende sahte siteye yatirmisim hata bende de hazıra beklemeyip kontrol etseydi dmden ulaşsın bana atayım zararını
Kardeşim gerildin de tgden girdim ben bende yanlış yere atmışım diyorumGerildim bian
Kusura bakma bir iki mesaj gördüm bilerek atılmış gibisine ona istinaden seni severim tanışıyoruz biliyorsun, sonra düşündüm bu bana bile saçma geldi hakkını helal et kendi hatası kontrol etmesi gerekirdiKardeşim gerildin de tgden girdim ben bende yanlış yere atmışım diyorum
Kaybı için üzgünüm tabiki de bilerek sahte link atacak adam değil o gelmiş geçmiş olsunkonu ahmet olunxa her sey olabilir belki direkt iban atmistir buda yollamistir
Sende hakkını helal et reisim kusura bakmaKusura bakma bir iki mesaj gördüm bilerek atılmış gibisine ona istinaden seni severim tanışıyoruz biliyorsun, sonra düşündüm bu bana bile saçma geldi hakkını helal et kendi hatası kontrol etmesi gerekirdi
Sen kusura bakma eyvallah cansın kırdıysam tekrar hakkını helal etSende hakkını helal et reisim kusura bakma
Kral ne zararını karsilamasi dinlemeden saydırdı sana senlik bişey yok bu kadar iyi niyetli olma dost çok suistimal eden olurBilip bilmeden konuşmayın reis bende sahte siteye yatirmisim hata bende de hazıra beklemeyip kontrol etseydi dmden ulaşsın bana atayım zararını
sahisi tanimam ama konu ahnet ise hersey olurKaybı için üzgünüm tabiki de bilerek sahte link atacak adam değil o gelmiş geçmiş olsun
Helal size beylerrrSen kusura bakma eyvallah cansın kırdıysam tekrar hakkını helal et
Tanımadığın kişiler hakkında yorum yapmamani tavsiye ederim dayısahisi tanimam ama konu ahnet ise hersey olur
Ha bu arada zarar falan karşılaman gerekmez reis art niyetin olsa etiket atmışım anında gelip cevap vermezdin ben zaten seni tanıyorum, konu kapansın gitsin ahmette dikkat etsin bundan sonraBilip bilmeden konuşmayın reis bende sahte siteye yatirmisim hata bende de hazıra beklemeyip kontrol etseydi dmden ulaşsın bana atayım zararını