Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Devecibey / Kombine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
500
Kupon Oranı
2.00

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,251
20,831
113
Pazartesi işe başlıyorum inan 1 kuruş yatırırsam adam değilim 9 da iş için imza atmaya gidecektim grdaş uyumadım uykumdan oldum paramdan oldum mal mal gideceğim toplantıya yazık cidden elime geçse bile artık 1 kuruş yatırmam sonu hep aynı rezil ediyor tiksindim ben katlamaymış falan uğraşamam ben yüklü kazanmak ıcın uğraştım hiç olmadı
Herkesin yaşadığı klasik durumlar dost içinde o hissi alabiliyorsan kalk elini yüzünü yıka bismillah de görüşmeye git zor şeyler psikoloji bozar bu tarz şeyleri yaşaya yaşaya bir süre sonra kafa beyin psikoloji kalmıyor Allah yardımcın olsun dikkat et kendine ,sıkma canını bugün gitmese yarın gidecekti de , hesapta duran her para sitelere olan emanet paradır bunu asla unutma

javox12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
317
148
43
Herkesin yaşadığı klasik durumlar dost içinde o hissi alabiliyorsan kalk elini yüzünü yıka bismillah de görüşmeye git zor şeyler psikoloji bozar bu tarz şeyleri yaşaya yaşaya bir süre sonra kafa beyin psikoloji kalmıyor Allah yardımcın olsun dikkat et kendine ,sıkma canını bugün gitmese yarın gidecekti de , hesapta duran her para sitelere olan emanet paradır bunu asla unutma
Gardaş psikolojim bozuldu ama bir şekilde ayaga kalkacam mecbur dediklerin doğru ama ben uzun süre uzak durmam lazım psıkolpjımı bozdu gardaş Allah'a emanet aylar sonra gelirim yine güncellerim bakalm şuan iyi değilim

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,251
20,831
113
Gardaş psikolojim bozuldu ama bir şekilde ayaga kalkacam mecbur dediklerin doğru ama ben uzun süre uzak durmam lazım psıkolpjımı bozdu gardaş Allah'a emanet aylar sonra gelirim yine güncellerim bakalm şuan iyi değilim
Ben bir gecede 350 bin verdim o gün bu gündür birdaha para bulamadım , ve paranın değerini anladım elimizdeki fırsatları değerlendirememişiz yolun açık olsun brom görüşürüz.

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,559
14,188
113
Pazartesi işe başlıyorum inan 1 kuruş yatırırsam adam değilim 9 da iş için imza atmaya gidecektim grdaş uyumadım uykumdan oldum paramdan oldum mal mal gideceğim toplantıya yazık cidden elime geçse bile artık 1 kuruş yatırmam sonu hep aynı rezil ediyor tiksindim ben katlamaymış falan uğraşamam ben yüklü kazanmak ıcın uğraştım hiç olmadı
Allah ysrdımcın olsun kral sadece sana deil herkes aynı durumda hepimize

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,312
9,979
113
Bu işler böyle bende bitakacam ama şu bir 4 k bulun cidden bırakacak yemişim kumarı boşa vakit kayibi ve maddi kayıp hemde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...