- 1,268
- 664
- 113
Sorma Muro babaUlan Ahmet hiçbir şey kaçmıyor Şuraya bak nereden bulmuş o yazıyor
Sorma Muro babaUlan Ahmet hiçbir şey kaçmıyor Şuraya bak nereden bulmuş o yazıyor
Kral apo amcaya da Muro abi açtır birine rolSorma Muro baba
Ama sen de Söz vermişsin şimdiSorma Muro baba
Apo şimdi elektrik faturası kesiyor Bana kısmet takla gelsinKral apo amcaya da Muro abi açtır birine rol
Di sende açtır adama sözünde durSorma Muro baba
Olur böyle şeyler boşverin bazen gergin anlar olur hepimiz gönül kırarız daha fazla uzatmayın o senin abin yaşında sen onun kardeşi yaşındasın ileriye gidipte çıkılmaz şeyler yaşamaya gerek yok Allah'a emanetsiniz ikinizinde yeri ayrı ne ona nede sana atıfta bulunmak yakışmaz sadece üzersinizİyi abi bilmediği konular hakkında yorum yapmasın gelsin yalancı desin ağzını bozsun bize
Bişey demedim sadece geleceğini söyledimUlan varya dmden ne konuştuk bura gelin ne yazın valla varya
Yok sadece şeffam biriyimSen varya çok tehlikeli bir adamsın
Neyse abim girmiyorum aranıza vardır bir gerekçen sadece uzatmanın anlamı yok bunu diyorum sizeAbim yasindada gelip yalancı çakal diyor üstelik bilmediği bir şey hakkında konuşuyor
Seni gerçek hayatta eminim kimse kale almıyor gelip burda yorum yapiyosunYok sadece şeffam biriyim
Paylaşma ban yersin yapma git yat uyu hadiBekle paylasim
Abicim sil git yat uyu hadi gülümNiye bu wp konuşmalarını yağdı adamın geldi bana laf attı benmi ban yiyecem yersem yiyim abi
Tmdir abi eywAbicim sil git yat uyu hadi gülüm
Yemin ederim zavallisin ordan konuştuk bitti daha da bura yazma kirletme konumuEee ben sana yazmadım mi dedim ruh hastası mısın sen. Sen niye buraya yazdın dedin bende millet geleceğini görsün söz verdin ya hani, herkes ne kadar Yiğitsin görsün istedim
Bekle sen hadi selametleYok ne kadar Yiğitsin herkes görecek 25 mayısıda dört gözle bekliyorum. Hadi selametle
Devecibey Tebrikler bize 🐫 Yok muBekle sen hadi selametle