Oha la kazancıni komple atsaydın bari ne aldın ki bide ne atmissin banaDaha maç sonuclanmamis sonuçlanınca @tahir1603 @akin1996 @NoEscapE @Erhan2121 ulaşılacak kimse yazmasın daha krediyi kapatacam valla vermem
Bir şey olmaz abi daha adamlar gelip bize yalancı diyorlar bilmediği konular hakkindaOha la kazancıni komple atsaydın bari ne aldın ki bide ne atmissin bana
Kim diyor bunları sen nie uyumuyorsunBir şey olmaz abi daha adamlar gelip bize yalancı diyorlar bilmediği konular hakkinda
Barrios diyorKim diyor bunları sen nie uyumuyorsun
Uykum gelmiyor sinir oldum sabah sabahKim diyor bunları sen nie uyumuyorsun
Erhanım bu betvaktiden intikam almanız lazım kaçıncı yatırım oldu henüz bir çekim bile yapılmadı zoruma gitmeye başladı haberiniz olsun 😆Kim diyor bunları sen nie uyumuyorsun
Abi dün her maç üst oldu sen nasıl kazanamadın yavErhanım bu betvaktiden intikam almanız lazım kaçıncı yatırım oldu henüz bir çekim bile yapılmadı zoruma gitmeye başladı haberiniz olsun 😆
Ben oynamadım ki Erhan abin takılır benim hesaplarlaAbi dün her maç üst oldu sen nasıl kazanamadın yav
Daha yeni esrefin kuponunda şöyle şöyle maçlar üst oldu diyor Erhan abi nasıl kaybetmiş puahahhaBen oynamadım ki Erhan abin takılır benim hesaplarla
5 falan oldu sanirim henüz çekim göremedi garibim betvakti 1 1 alıyor 🤣Daha yeni esrefin kuponunda şöyle şöyle maçlar üst oldu diyor Erhan abi nasıl kaybetmiş puahahha
Playoflari bekliyor patlama yapacak5 falan oldu sanirim henüz çekim göremedi garibim betvakti 1 1 alıyor 🤣
Şl oynadık ya konu da açmıştım yorum yapmistin hatta puahaDaha yeni esrefin kuponunda şöyle şöyle maçlar üst oldu diyor Erhan abi nasıl kaybetmiş puahahha
La bende dedim ne olmuş puahaBarrios diyor
Bekliyorum sabırla elbet bir gün o betvaktinden çekim yapacağız ben erhana inanıyorum 🤣🤣Playoflari bekliyor patlama yapacak
Görmedim valla abi ben akşam geç kalkmistim puahahŞl oynadık ya konu da açmıştım yorum yapmistin hatta puaha
İlk yari kg olur diyoruz tok yemişiz biz puahaGörmedim valla abi ben akşam geç kalkmistim puahah
Ooo vicdandız naberİlk yari kg olur diyoruz tok yemişiz biz puaha