Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Devecibey / NBA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
7.00

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,251
20,831
113
La adam takılmış sana bunu ciddi ciddi dememiş ahmet bu forumda çok kabak gördüm aralarında pırlanta olan kisiler var misal barrios tahir haylan gibi bu adamlar gibi kaliteli adam forumda bulunmaz zmaanlan sende anlarsın
Tescili senden Aldıysak vay halimize ben bir iki kişi tokatlayıp geliyorum görüşürüz 😆

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,251
20,831
113
Bende sinirlendim uykusuzdum tekrar özür dilerim hakkını helal et
He bu arada Reşat abin seni seviyor ha normalde üstünü çizdiği kişinin altını çizmez bak ne güzel anlaştınız böyle devam herşey olur bende böyle bir ara çok para kaybetmiştim geldim erhanın kalbini kırdım durduk yere aradan aylar geçti tekrar konuştuk olur allah daha kötü şeyler yaşatmasın

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,572
53,325
113
Kırılsam yazardım konuda artık şu şekilde bakıyorum beni bu saatten sonra herhalde 500-1 kurtarmıcak puahah
Zaten konuda yazdim zaten bana 500 lira için alınmazlar herhalde dost muhabbet ediyoruz burda kendi paramız olursa dağıtım da yaparız kendi sevdiğimiz insanlara ama bir konuda 10 15 adam varsa bende listeciysem listede ister istemez boşta kalan adamlar oluyor dost bilirsin bu işlerde herkesi insan memnun edemiyor

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,266
9,931
113
He bu arada Reşat abin seni seviyor ha normalde üstünü çizdiği kişinin altını çizmez bak ne güzel anlaştınız böyle devam herşey olur bende böyle bir ara çok para kaybetmiştim geldim erhanın kalbini kırdım durduk yere aradan aylar geçti tekrar konuştuk olur allah daha kötü şeyler yaşatmasın
Yok ben özür diledim zaten

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,266
9,931
113
Sagolsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...