- 5,075
- 2,537
- 113
Bol şans diliyorum dostumGelirse FB yarın sonuçlanır ozaman 2 kişi rol açtıririm takibe gerek yok
Bol şans diliyorum dostumGelirse FB yarın sonuçlanır ozaman 2 kişi rol açtıririm takibe gerek yok
Zenginsin apo amca çekim vermişsin açtır bı rol millet wasilin gücünü gorsunBol şans en başından takip ediyorum
Veremedik ya yattı kupon gelirse talibimZenginsin apo amca çekim vermişsin açtır bı rol millet wasilin gücünü gorsun
Yazıklar olsun apo amca bir kupon tutturamiyinVeremedik ya yattı kupon gelirse talibim![]()
Lan beni kandıraman karı hesapta bıraktın ApoVeremedik ya yattı kupon gelirse talibim![]()
Bol şansGelirse FB yarın sonuçlanır ozaman 2 kişi rol açtıririm takibe gerek yok
🐫 Ci bol şanslar 2 dakika beklemiyorsun hemencecik siteye atıyorsunGelirse FB yarın sonuçlanır ozaman 2 kişi rol açtıririm takibe gerek yok
Hangi karıyı lanLan beni kandıraman karı hesapta bıraktın Apo
KârHangi karıyı lan![]()
Karı olsa bırakmazsın amaHangi karıyı lan![]()
Bol şansiGelirse FB yarın sonuçlanır ozaman 2 kişi rol açtıririm takibe gerek yok
Bol şanslar reisim 👑Gelirse FB yarın sonuçlanır ozaman 2 kişi rol açtıririm takibe gerek yok
Bol şanslar bu betorbet saglammi knkGelirse FB yarın sonuçlanır ozaman 2 kişi rol açtıririm takibe gerek yok
Spoňsor vallaBol şanslar bu betorbet saglammi knk
23 dk bekledim gelmedin valla su süper biri geldi daha 2 çekim var gönlünü ferah et🐫 Ci bol şanslar 2 dakika beklemiyorsun hemencecik siteye atıyorsun
🐫 Ci çok üçkağıtçısin len🤠🤠Spoňsor valla
En çok sponsorlardan korkarım 😁😁Spoňsor valla
Valla bir tanış 30 çekti dün ben de onun için aldimEn çok sponsorlardan korkarım 😁😁