- 40,110
- 20,800
- 113
Çanta hazır SinoooBu maç dönüm maçı 2/1 siyah ceketli şikesi
Çanta hazır SinoooBu maç dönüm maçı 2/1 siyah ceketli şikesi
dost kabul et kuponu sen oynasan yatar 1 saat kestırıp ılk ısın destekten kayıp bonus ıstemek olurduBu maç dönüm maçı 2/1 siyah ceketli şikesi
Hayır aga ben göz attım söylediğim iki maça da casa pia da gol olmaması çok tuhaf vozdovaca güveniyorum casa pia da 50 ye kadar gol gelir gibi ilk yarı şikesi yapmış olabilirlerdost kabul et kuponu sen oynasan yatar 1 saat kestırıp ılk ısın destekten kayıp bonus ıstemek olurdu
halada ümitlisin yani benım ıy kg var kuponlarıma neden yorum yapmadıgın bellı dost demek kı aynı kafadayızHayır aga ben göz attım söylediğim iki maça da casa pia da gol olmaması çok tuhaf vozdovaca güveniyorum casa pia da 50 ye kadar gol gelir gibi ilk yarı şikesi yapmış olabilirler
Partizan tamam her sene Avrupa da olabilir üstün takım da olabilir ama vozdovac p6 da olsa 1 gol bulur portekize odaklanmamız lazımhalada ümitlisin yani benım ıy kg var kuponlarıma neden yorum yapmadıgın bellı dost demek kı aynı kafadayız
helal kanka parti 2 yaptıPartizan tamam her sene Avrupa da olabilir üstün takım da olabilir ama vozdovac p6 da olsa 1 gol bulur portekize odaklanmamız lazım
İsterse 5 yapsınhelal kanka parti 2 yaptı
vbete kestık yatırımı 20 25 gundur ılk yatırıma yuzde 30 bonus dıye maıl atmıs 3000e 900 verıyo varmı 3000 dostİsterse 5 yapsınvozdovac atcak
3000 olsa 1500 e 3 kupon yapıp kalan 1500 le yiyip içiyodum şuan dost nerdevbete kestık yatırımı 20 25 gundur ılk yatırıma yuzde 30 bonus dıye maıl atmıs 3000e 900 verıyo varmı 3000 dost
kumar hızlı mı kumar kafa açan var mı reisvbete kestık yatırımı 20 25 gundur ılk yatırıma yuzde 30 bonus dıye maıl atmıs 3000e 900 verıyo varmı 3000 dost
3000 at affedeyim senikumar hızlı mı kumar kafa açan var mı reis
3000 varsa erhanbey22 benim kocamdır demeye razıyım tost canlıyı bulayım üstünde ölürüm.3000 at affedeyim seni
yorulmamıslar dost hep bızı bulurBunlar avrupadan yorgun değil mi yav vozdovac dedikçe atıyor insafsız
İzin verde atsınlar çocuk perişan olduyorulmamıslar dost hep bızı bulur
İzin verde atsınlar çocuk perişan oldu
3 atmış neden kapansın dost 1 olsa anlarım yazar vozdovac 60 dk lar gibiatarsa son 5dk kazayla atar dost partızan gol yemıyo lıgde 3 atmıs zatn kapanır muhtemelen
hala ınat edıyon dost bu macla beraber 7. macta 20-0 onde hala atar umudunun tarifi yok dost ben boyle ınatlasınca tersı cıkar umıdıyle ınadımı surduuruyom3 atmış neden kapansın dost 1 olsa anlarım yazar vozdovac 60 dk lar gibi
ınancımız tam dost 3-3 olursa sasırmamBak bugün oynanan 3 maça da Sırbistan da bu siyah ceketlilerin bir işareti![]()