Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Distin / Dostlarla Kupon Keyfi

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

Doncaster

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,330
12,288
113
dost kabul et kuponu sen oynasan yatar 1 saat kestırıp ılk ısın destekten kayıp bonus ıstemek olurdu
Hayır aga ben göz attım söylediğim iki maça da casa pia da gol olmaması çok tuhaf vozdovaca güveniyorum casa pia da 50 ye kadar gol gelir gibi ilk yarı şikesi yapmış olabilirler

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,576
100,119
113
Hayır aga ben göz attım söylediğim iki maça da casa pia da gol olmaması çok tuhaf vozdovaca güveniyorum casa pia da 50 ye kadar gol gelir gibi ilk yarı şikesi yapmış olabilirler
halada ümitlisin yani benım ıy kg var kuponlarıma neden yorum yapmadıgın bellı dost demek kı aynı kafadayız

Doncaster

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,330
12,288
113
halada ümitlisin yani benım ıy kg var kuponlarıma neden yorum yapmadıgın bellı dost demek kı aynı kafadayız
Partizan tamam her sene Avrupa da olabilir üstün takım da olabilir ama vozdovac p6 da olsa 1 gol bulur portekize odaklanmamız lazım

Doncaster

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,330
12,288
113
Bunlar avrupadan yorgun değil mi yav vozdovac dedikçe atıyor insafsız

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,576
100,119
113
3 atmış neden kapansın dost 1 olsa anlarım yazar vozdovac 60 dk lar gibi
hala ınat edıyon dost bu macla beraber 7. macta 20-0 onde hala atar umudunun tarifi yok dost ben boyle ınatlasınca tersı cıkar umıdıyle ınadımı surduuruyom
ama o bıle ılac olcak gıbı degıl