- 42,575
- 43,575
- 113
✅ 🧐 👏👏Ekli dosyayı görüntüle 224008
@Shellac @Daimon verin yeşili 87de bulduk golü
Allah razı olsun çekiliş konusu olsa beğeniden geçilmezdi![]()
Takılma dost aynı durumu bende yaşadım bugün işin içinde para yoksa konuda da kimse yok üzücü ama gerçekEkli dosyayı görüntüle 224008
@Shellac @Daimon verin yeşili 87de bulduk golü
Allah razı olsun çekiliş konusu olsa beğeniden geçilmezdi![]()
Gerek yok o yüzden açmayaTakılma dost aynı durumu bende yaşadım bugün işin içinde para yoksa konuda da kimse yok üzücü ama gerçek![]()
Şimdi işim var dost 00.01 gibi gelirimtebrıkler dost dogum gunumun bıtımıne son 24 dk kaldı
her zaman yazdıgımız konulara bugun yazmadık kazandı dostTakılma dost aynı durumu bende yaşadım bugün işin içinde para yoksa konuda da kimse yok üzücü ama gerçek![]()
Aynen öyle dost bende o kafadayım gerek yok bunları görünce doğru bi karar olduğunu anlıyorumGerek yok o yüzden açmayaböyle devam
mahoya hıc kızma dost senın ıcınde de gızlı bı maho varŞimdi işim var dost 00.01 gibi gelirim![]()
Mahonun konusunda bile yoktum dost saat 10da gelecekti geldi mimahoya hıc kızma dost senın ıcınde de gızlı bı maho var
maho kadar sahtekar bı uye daha gelmedı bu foruma dostMahonun konusunda bile yoktum dost saat 10da gelecekti geldi mi![]()
Bayramla kapışırlar bi daha düşün istersenmaho kadar sahtekar bı uye daha gelmedı bu foruma dost
Tahtaliköymaho kadar sahtekar bı uye daha gelmedı bu foruma dost
bayramı para bozdu dost bayram dedık du bakayım krıptoda 3 lıra vardı duruyomu dostBayramla kapışırlar bi daha düşün istersen
ya bide rızkımı veren hüdadır kula mınnet eylemem yazıyo ya işersin altınaTahtaliköy
bide ismet diye bi dost 1k çarpmış az önce bi konuda gördüm
İsmet değil kısmet demiş resmen
Dediğin doğru dost mesela şimdi biri roll mü diyonuz o dalgayı yapsa bide 1 klik bassa deli gibi takip edip ne kopabilirim diyen modeller var burda hakketen para insanları bukelamun yapmış her türlü şekle giriyolar yeter ki para gelsinTakılma dost aynı durumu bende yaşadım bugün işin içinde para yoksa konuda da kimse yok üzücü ama gerçek![]()