- 20,436
- 17,062
- 113
Bende hiç bişey yok o kdr çok mağdurum ki anlatamamWasil da o yok maalsef
Bende hiç bişey yok o kdr çok mağdurum ki anlatamamWasil da o yok maalsef
Mature sevmiyim ben ihtiyarNe diim baska😂😂
Sen beni nasıl biliyorsan bil oyun oynamıyoruz burda hepimiz kumar ci adamız derdimiz tasamiz zaten basimizdan aşkın sevmiyebilirsin insanları benim misal tıkla pp mi yoksay gitsin madem rahatsız oluyorsan sorun ortadan kalkarBiraz önce öyle demiyordun kim olursa olsun karşısında beni bulur diyordun tarafsız birisi sanıyordum seni kusura bakma benim yanlışım yanlış tanımışım sana samimi olarak söylüyorum seninle fazla muhabbetim yoktu ama burada güvendiğim insanların içinde number one dın
Konunun seninle ilgisi yoktu senin çakallar göz kırpınca sahibi olan sana iletmek istedimSen beni nasıl biliyorsan bil oyun oynamıyoruz burda hepimiz kumar ci adamız derdimiz tasamiz zaten basimizdan aşkın sevmiyebilirsin insanları benim misal tıkla pp mi yoksay gitsin madem rahatsız oluyorsan sorun ortadan kalkar
@Daimon alsanıza bu sahsiyeti burdan sabrımı cidden çok zorluyorKonunun seninle ilgisi yoktu senin çakallar göz kırpınca sahibi olan sana iletmek istedim
SebepMature sevmiyim ben ihtiyar
Konudan yasaklandın bu tür yorumlar istemiyoruz..Konunun seninle ilgisi yoktu senin çakallar göz kırpınca sahibi olan sana iletmek istedim
Haysiyetsiz soysuz it. Defol git burdan sen çakal bile olamazsınKonunun seninle ilgisi yoktu senin çakallar göz kırpınca sahibi olan sana iletmek istedim
Sinirlenme ustabaşımHaysiyetsiz soysuz it. Defol git burdan sen çakal bile olamazsın
Baktim sövsem ban yiyecem gerek yok dedim sen bu sahis için neden günaha giriyorsun ki ne pok olduğunu zaten belli etti bugünden sonra bakalim kim buna odul verceekHaysiyetsiz soysuz it. Defol git burdan sen çakal bile olamazsın
Dayanamadım vallaBaktim sövsem ban yiyecem gerek yok dedim sen bu sahis için neden günaha giriyorsun ki ne pok olduğunu zaten belli etti bugünden sonra bakalim kim buna odul verceek
Bunlara sovsen para etmez bunlara odul vermicen olay bitecekDayanamadım valla