Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti DoktorX | Hollanda Ligi

Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
2.70

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,893
53,660
113
Biraz önce öyle demiyordun kim olursa olsun karşısında beni bulur diyordun tarafsız birisi sanıyordum seni kusura bakma benim yanlışım yanlış tanımışım sana samimi olarak söylüyorum seninle fazla muhabbetim yoktu ama burada güvendiğim insanların içinde number one dın
Sen beni nasıl biliyorsan bil oyun oynamıyoruz burda hepimiz kumar ci adamız derdimiz tasamiz zaten basimizdan aşkın sevmiyebilirsin insanları benim misal tıkla pp mi yoksay gitsin madem rahatsız oluyorsan sorun ortadan kalkar

Tunca54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,227
4,503
113
Sen beni nasıl biliyorsan bil oyun oynamıyoruz burda hepimiz kumar ci adamız derdimiz tasamiz zaten basimizdan aşkın sevmiyebilirsin insanları benim misal tıkla pp mi yoksay gitsin madem rahatsız oluyorsan sorun ortadan kalkar
Konunun seninle ilgisi yoktu senin çakallar göz kırpınca sahibi olan sana iletmek istedim

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,893
53,660
113
Haysiyetsiz soysuz it. Defol git burdan sen çakal bile olamazsın
Baktim sövsem ban yiyecem gerek yok dedim sen bu sahis için neden günaha giriyorsun ki ne pok olduğunu zaten belli etti bugünden sonra bakalim kim buna odul verceek