- 13,357
- 2,733
- 113
Tebrikler kral
Tebrikler kral
Rezzzz miTebrikler kankam en değerli üyemiz
Tebrikler doktor
Kardeşim durumuna göre sende en değerli üyemiz olabilirsinRezzzz mi
Durumlarım çok iyi çok şükür dün de iyiydi bugün daha da iyiKardeşim durumuna göre sende en değerli üyemiz olabilirsin
Allah daha iyi yapsın kardeşim erhandan sonra en değerli üyemiz sensin o zamnnDurumlarım çok iyi çok şükür dün de iyiydi bugün daha da iyi![]()
Erhan sagolsun çatlatti bisiler @Erhan2121Allah daha iyi yapsın kardeşim erhandan sonra en değerli üyemiz sensin o zamnn
Sağolsun varolsun sayaç ErhanErhan sagolsun çatlatti bisiler @Erhan2121
Dost bu konu sahibininden haz etmiyorum bu konuda değilde başka konuda alıntı yapsan beniErhan sagolsun çatlatti bisiler @Erhan2121
Konu şahıslara ait değil kankim bütün konular bütün üyelere açık yoksa bende öyle pyahahaDost bu konu sahibininden haz etmiyorum bu konuda değilde başka konuda alıntı yapsan beni
Bol şans daktir
Bilmiyordum sorryyDost bu konu sahibininden haz etmiyorum bu konuda değilde başka konuda alıntı yapsan beni
Hep böyle yapıyor totem olabilirBunun bir takıntısı var, oynadığı miktarlarının sonuna bir adet 0 eklemek. Yoksa seve seve gösterir kupon miktarlarını görselde. Bu en çok kazananlarda 1 ve 3. Sıradaki arkadaşlar da bayılır mesela fake miktar yazmaya.
Hata bizde, ben de 300K bastığımda 3M falan yazmalıydım, takan yok nasılsa.
Sen kimsinizKonu şahıslara ait değil kankim bütün konular bütün üyelere açık yoksa bende öyle pyahaha
Ben kahrolası sen kimsinSen kimsiniz
Ben lanet olasiBen kahrolası sen kimsin