- 32,508
- 30,748
- 113
Mecbur Salih’i çarpacaz o zaman dostEksiden di gecen sene guzeldi bu sene durumlar müsait olmadı dost ustumuzde kara bulut dolaşıyor
Mecbur Salih’i çarpacaz o zaman dostEksiden di gecen sene guzeldi bu sene durumlar müsait olmadı dost ustumuzde kara bulut dolaşıyor
Nerde eskiden olsa simdi donu bile kalmazdi da puahaMecbur Salih’i çarpacaz o zaman dost
Çarpacaz mecaz değildir umarım hocam şuan sadece Tokat çarpabilicen çünkü mecaz değil ama Tokat puhjaMecbur Salih’i çarpacaz o zaman dost
Ege sapsap islerini biliyordular biz acemeyiz puahAğlamamak için yastığı ısırıyorum
Don demişken yaz geliyor dost ip don tavsiye ederim ferah oluyor terleme falan da olmazNerde eskiden olsa simdi donu bile kalmazdi da puaha
jackpot hayırlı olsunAMUSNETTT EEOOONFFJDWONJNNNNNN VURDUJKSJMMMMMMMM 1!~€~\<
@Fterim1905 sana adam buldum ama 100tl fazla çarpAMUSNETTT EEOOONFFJDWONJNNNNNN VURDUJKSJMMMMMMMM 1!~€~\<
He yav adamlar tokatlaya Tokatlaya şamar oğlanı etti dostumuzu biz fiske bile vuramadık bizden bişey olmaz dost puhahaEge sapsap islerini biliyordular biz acemeyiz puah
Ben 3 senedir aynı donu giyiyorum dost puahDon demişken yaz geliyor dost ip don tavsiye ederim ferah oluyor terleme falan da olmaz
Amq 7/yonca/yonca/yonca/7. Mi denk geldi napaaaağğğnAMUSNETTT EEOOONFFJDWONJNNNNNN VURDUJKSJMMMMMMMM 1!~€~\<
Malatya@Holi44 anteplimiydi beyler
Onlar isin uzmaniydi biz tecrubesiz olduğumuz için kaybediyoruz puahaHe yav adamlar tokatlaya Tokatlaya şamar oğlanı etti dostumuzu biz fiske bile vuramadık bizden bişey olmaz dost puhaha
Dur etiketleme adama 1k borcumuz var utancımızdan yazamioz@Fterim1905 sana adam buldum ama 100tl fazla çarp
Yazmıs bulunduk çök artık dönüşü yokDur etiketleme adama 1k borcumuz var utancımızdan yazamioz
@sapsap10 zınkkOnlar isin uzmaniydi biz tecrubesiz olduğumuz için kaybediyoruz puaha
koydum fenaAmq 7/yonca/yonca/yonca/7. Mi denk geldi napaaaağğğn
Roll aç takip edelimkoydum fena
kurtlar vadisi operasyonu bitmiştirRoll aç takip edelim