- 18,722
- 10,256
- 113
Düşmanım o benim ikincisinde @NoEscapE dir
Düşmanım o benim ikincisinde @NoEscapE dir
EscapeDiğeri kim çabuk sole
Betvakti min 5k cekim sen o parayı yapamazsin boşa umutValla doktora laf ediyordu şöyle sigara parası atsın diye puahhs
Gelir şimdi mektepli allanDüşmanım o benim ikincisinde @NoEscapE dir
Ama yaptifi ayıp onun geçen gün dedim küçüklük edim özür diledim hatalı olmasına rağmen Metin gitti shellac dedi bu küfür ediyor baktım hemen altına yorum attı haklı diye
SormaMetropol
Yaparım abi ben iyi kumarciyimsir puhahaBetvakti min 5k cekim sen o parayı yapamazsin boşa umut
Çabuk yap o zaman 20 de yatacam puahaYaparım abi ben iyi kumarciyimsir puhaha
Onun okuduğu mektep ne olmalı kesin 700 k siralamayla girmistirGelir şimdi mektepli allan
Hiyardir falan da buradaki herkesten güvenilirdir benim dostum vallaAma yaptifi ayıp onun geçen gün dedim küçüklük edim özür diledim hatalı olmasına rağmen Metin gitti shellac dedi bu küfür ediyor baktım hemen altına yorum attı haklı diye
Maç yok abi gece oynuycam zaten yaparsam sendeyim direk puahahÇabuk yap o zaman 20 de yatacam puaha
Şu kamilin şeyine beni etiketleme
Komik jojuk😂😂Yaparım abi ben iyi kumarciyimsir puhaha
Güvenilirdir zaten sen öyle dersen ama ben seviyordum güzel laf arıyorduk ama gitti metine uydu nefret ediyorum şimdi ondanHiyardir falan da buradaki herkesten güvenilirdir benim dostum valla
Snaa bile 2 3 defa odul vermisimdir kesinBurada okadar yalaka varken biz görmeyiz paranın esiri olmuşlar biliyor onlar kendini Zambak
Geçmiş bayramın mübarek olsun dayı ver elini öpim
TmdirMaç yok abi gece oynuycam zaten yaparsam sendeyim direk puahah
Abi sen hangi aralar zengindinSnaa bile 2 3 defa odul vermisimdir kesin
Senin ekmeğini yemedim hiç bir zaman yaptığın çekilişe falan katıldım ama çıkmadıSnaa bile 2 3 defa odul vermisimdir kesin
Kardeşim seninle bir konumuz vardı, yarın bakarız dediğin. 18 yarın geçti. Bugun bakalım mı makinacımne bilim kanka oyle sorular soruyon ki puahahahahsh