- 8,777
- 7,420
- 113
SenindeGeçmiş bayramın mübarek olsun dayı ver elini öpim
SenindeGeçmiş bayramın mübarek olsun dayı ver elini öpim
Ben sana odul verdim yüzde yüz eminimSenin ekmeğini yemedim hiç bir zaman yaptığın çekilişe falan katıldım ama çıkmadı
Sağ ol dayı iyi akşamlarSeninde
Bende senden ödül almadım senin yüzde yüzünün üstüne eminimBen sana odul verdim yüzde yüz eminim
Ben hep zengindimAbi sen hangi aralar zengindin
Yarın ise başlıyormuşsun abi. Yönetici olucuymussun hayırlı olsunBen hep zengindim
Yarin is görüşmesi var daha belli değil dostYarın ise başlıyormuşsun abi. Yönetici olucuymussun hayırlı olsun
Ons gönlünce olur abiYarin is görüşmesi var daha belli değil dost
Ben verdim eminim yok diyor cani saolsunBenden aldın mı
Ins uykusuz kaldık ins degerOns gönlünce olur abi
İnsIns uykusuz kaldık ins deger
Ben yediğim kabı pislemem çok iyi biliyorum almadığımı sıra bize gelmedi senin canın sağolsun VarolBen verdim eminim yok diyor cani saolsun
Dayı sen Mardinli miydinSeninde
Cekilis konusu açtım sen takip ettin ben ayriyeten dm at snaa odul verecem dedim yeni hatırladım şimdi sen efendi olduğun dönemde idiBen yediğim kabı pislemem çok iyi biliyorum almadığımı sıra bize gelmedi senin canın sağolsun Varol
Lan kavga için etiketlemedim ayıp etmeyin kankaŞu kamilin şeyine beni etiketleme
Benle muhattap olmasın Tahir abi şöyle ona bak benden büyüktür saygısızlık yapmak istemim kendi bana yaparsa bende kendime yaparimLan kavga için etiketlemedim ayıp etmeyin kanka
AynenDayı sen Mardinli miydin
Vermemiştin işte onun için almadım diye ısrar ediyorum ben hep efendiyim aranan herkesin de hakkını veririm eğer yaptığım yanlış olsaydı çoktan ban yer unutulurdum burada konuya birde o gözle bakCekilis konusu açtım sen takip ettin ben ayriyeten dm at snaa odul verecem dedim yeni hatırladım şimdi sen efendi olduğun dönemde idi
Mardin den kız kaçırsam vururlar mı
Yapmaz o da bende hata kusura bakmayın etiket atmamak lazımmışBenle muhattap olmasın Tahir abi şöyle ona bak benden büyüktür saygısızlık yapmak istemim kendi bana yaparsa bende kendime yaparim