- 20,744
- 6,506
- 113
İnşaatta iş var mı geleyimParasızlık hepinizi germiş beyler
İnşaatta iş var mı geleyimParasızlık hepinizi germiş beyler
Bonus vs aklına başka bir şey gelmesin amçaoğluVeren derken
ulan 😂Bonus vs aklına başka bir şey gelmesin amçaoğlu
HaaBonus vs aklına başka bir şey gelmesin amçaoğlu
Dış cephe işi var ama Yağmur yağıyor.İnşaatta iş var mı geleyim
Benim yalakam hiç bir zaman olmadi bu forumda muhabbet ettiğim kişiler bellidir burda yakalik felan bizler burda gövde gösterisi yapmıyoruzBizde saygı herşeyden önce gelir ben sadece en başta senin yalakaların vardı onlara senin üzerinden gönderme yaptım sonra konu konuyu açtı
Olsun biz akgülle hallederizDış cephe işi var ama Yağmur yağıyor.
RezillikOlsun biz akgülle hallederiz
Ben gördüğümü yazıyorum sen sirk sahibisin zaten diğerleri gösteri elemanıBenim yalakam hiç bir zaman olmadi bu forumda muhabbet ettiğim kişiler bellidir burda yakalik felan bizler burda gövde gösterisi yapmıyoruz
İyi forumlarBen gördüğümü yazıyorum sen sirk sahibisin zaten diğerleri gösteri elemanıhayırlı forumlar
Cok şükür ben kurtuldum puahaSus pis herifin tekisin sen
İnşaat işi bu, güneşi beklesek iş bitmez zaten 😄Rezillik
Gördün mü bak sana laf edince hemen de nasıl dökülüyorlar mesaj yerine ulaşıyor daha da ulaşacak bunlar küçük lokma admin olsam tık tık şutlarım bunları ben kuzen görüşmek üzereCok şükür ben kurtuldum puaha
Pis heriflere alerjim var. Nerde görsem temizlik yaparım benGördün mü bak sana laf edince hemen de nasıl dökülüyorlar mesaj yerine ulaşıyor daha da ulaşacak bunlar küçük lokma admin olsam tık tık şutlarım bunları ben kuzen görüşmek üzere
Havale geçirmeyek de sonraOlsun biz akgülle hallederiz
Burda tahir olsun resat olsun bir Allah in kulu onlara ters yaparsa aynı cevabı bende veririm biz dostuz burda sen bu kafayla gidersen dostun olmaz maalsefGördün mü bak sana laf edince hemen de nasıl dökülüyorlar mesaj yerine ulaşıyor daha da ulaşacak bunlar küçük lokma admin olsam tık tık şutlarım bunları ben kuzen görüşmek üzere
nasıl barios havale ile bize rolmu açtırcakmış anlamadımHavale geçirmeyek de sonra
Evet cevabını aldığına göre gidebilir diye düşünüyorumBurda tahir olsun resat olsun bir Allah in kulu onlara ters yaparsa aynı cevabı bende veririm biz dostuz burda sen bu kafayla gidersen dostun olmaz maalsef
ya şu profiline bakınca adama 2 saat kuruluyorum oda bana kuruluyor anlamadım gittiEvet cevabını aldığına göre gidebilir diye düşünüyorum
Bana musade etseler ben tek başıma bunlara neler neler derim de forum kuralları izin vermiyor maalsefEvet cevabını aldığına göre gidebilir diye düşünüyorum