- 21,915
- 27,178
- 113
Parasızken bende öyle oluyorumya şu profiline bakınca adama 2 saat kuruluyorum oda bana kuruluyor anlamadım gitti
Parasızken bende öyle oluyorumya şu profiline bakınca adama 2 saat kuruluyorum oda bana kuruluyor anlamadım gitti
1 saat sonra rol açsam gelip bol şans katılım var mı diye sorarBana musade etseler ben tek başıma bunlara neler neler derim de forum kuralları izin vermiyor maalsef
orası öyle tabi para olsa atarım yüzüne parayıParasızken bende öyle oluyorum
Her zmn beklerimorası öyle tabi para olsa atarım yüzüne parayı
Söylicen izin di oydu buydu falan bu söylemler gerer seni kuzenBana musade etseler ben tek başıma bunlara neler neler derim de forum kuralları izin vermiyor maalsef
Varsa dm atıyorumorası öyle tabi para olsa atarım yüzüne parayı
Şimdiden yerimi alıyorum😂1 saat sonra rol açsam gelip bol şans katılım var mı diye sorar
yarın haftalığımı alayımda kazanalım akgülVarsa dm atıyorum
Sen yürek felan mi yedin la ciddi anlam da merak ettim sen benim dengimmisinSöylicen izin di oydu buydu falan bu söylemler gerer seni kuzen
Senin kalemin pilot kalem belli dikkat et yanlış yazarsan daksil çekerler üzerineEvet cevabını aldığına göre gidebilir diye düşünüyorum
Allah ıslah etsin seni Akgül işin zor seninŞimdiden yerimi alıyorum😂
Cebinde kalsın s etyarın haftalığımı alayımda kazanalım akgül
Bilmem öylemiyimSen yürek felan mi yedin la ciddi anlam da merak ettim sen benim dengimmisin
Biraz daha ye anca ole seni ciddiye alırımBilmem öylemiyim
tmSenin kalemin pilot kalem belli dikkat et yanlış yazarsan daksil çekerler üzerine
Zor birşey yok baroAllah ıslah etsin seni Akgül işin zor senin
🕊Biraz daha ye anca ole seni ciddiye alırım
yarısını cebime atıyorum zaten suan nakitim varda atmye gitmeye üşeniyorum çok uzakCebinde kalsın s et
Ya bi kaybol teneke bende kalkmış 1 saattir sana laf anlatiyorum vaktimi çaldın nalet şey
Bende dışarı çıkacam yağmurda yağmış belki para mara düşüren olmuştur diye😂yarısını cebime atıyorum zaten suan nakitim varda atmye gitmeye üşeniyorum çok uzak