Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti DoktorX | Hollanda Ligi

Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
2.70

Tunca54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,307
4,571
113
Ya bi kaybol teneke bende kalkmış 1 saattir sana laf anlatiyorum vaktimi çaldın nalet şey
Oynamaya başlayınca hepiniz ağlıyorsunuz uyma sen senin gençlerine kendin ol ben seni farklı tanıyordum şimdi ikilemde kaldım hangisi Erhan diye

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,995
53,768
113
Oynamaya başlayınca hepiniz ağlıyorsunuz uyma sen senin gençlerine kendin ol ben seni farklı tanıyordum şimdi ikilemde kaldım hangisi Erhan diye
Bi beni anlatsana ben nasil biriyim bilirsen sana kısa sürede rol bakiyesi

Tunca54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,307
4,571
113
Bi beni anlatsana ben nasil biriyim bilirsen sana kısa sürede rol bakiyesi
Paran senin olsun sen genelde açılan veya içinde olduğun konulara ortadan cevap veren tarafsız birisiydin şimdi ise peşindeki üç tane çakal için insanları cephe alan birisisin yeterlimi yoksa devam edeyim mi

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,995
53,768
113
Paran senin olsun sen genelde açılan veya içinde olduğun konulara ortadan cevap veren tarafsız birisiydin şimdi ise peşindeki üç tane çakal için insanları cephe alan birisisin yeterlimi yoksa devam edeyim mi
Ben yine lafımı her konuda dile getiriyorum yanlışın yokmu

Tunca54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,307
4,571
113
Ben yine lafımı her konuda dile getiriyorum yanlışın yokmu
Biraz önce öyle demiyordun kim olursa olsun karşısında beni bulur diyordun tarafsız birisi sanıyordum seni kusura bakma benim yanlışım yanlış tanımışım sana samimi olarak söylüyorum seninle fazla muhabbetim yoktu ama burada güvendiğim insanların içinde number one dın