- 7,537
- 2,466
- 113
Ahhahahahjajaja puhahahajajajaja gir dün üye olan birine yedir kardeşim o kadar dağıtmamışsındır demiyorum ama o o değilO kazancımız değil yalnız dağıttımıx para
Ahhahahahjajaja puhahahajajajaja gir dün üye olan birine yedir kardeşim o kadar dağıtmamışsındır demiyorum ama o o değilO kazancımız değil yalnız dağıttımıx para
Sen git bizi sor sağa sola bi kardeşim sonra kendini sorgularsın ben Yeni üye miyim diyeAhhahahahjajaja puhahahajajajaja gir dün üye olan birine yedir kardeşim o kadar dağıtmamışsındır demiyorum ama o o değil
Emin ol benim üyelik varken sen daha bayide kupon yapıyordun @16ALONEDARK35Sen git bizi sor sağa sola bi kardeşim sonra kendini sorgularsın ben Yeni üye miyim diye
Aynen şuanda bayide yapıyorum kuponEmin ol benim üyelik varken sen daha bayide kupon yapıyordun @16ALONEDARK35
İyi aferin her dingin zihin önce bayi de oluşur körpe orda gelişirAynen şuanda bayide yapıyorum kupon
Multi olduğunu neden itiraf ettin kiEmin ol benim üyelik varken sen daha bayide kupon yapıyordun @16ALONEDARK35
İnşallah gelişirim bende abiİyi aferin her dingin zihin önce bayi de oluşur körpe orda gelişir
Yoo hesabıma giriş yapamadım mail de gelmiyor başkanlara söyledim çözümde bulamadık bu hesabı açtım 1.5 sene geçti bi daha girmedim o hesabaMulti olduğunu neden itiraf ettin ki
Bol şans körpeİnşallah gelişirim bende abi
Arada da atıyorlar işte nasıl denk geldiğimiz önemliAlt girecen takip bile etmeyecen
Adam tanıdı seni reis @LosersBol şans körpe
Sağol abi gelişecem furkinin tavsşyes ileBol şans körpe
Estagfurullah tavsiye vermek ne haddimize zaman seni olgunlaştırır yeğenimSağol abi gelişecem furkinin tavsşyes ile