- 10,644
- 5,721
- 113
Sende etiket atsana benim hesabı kendinin gibi üyelik tarihi önemliyseMulti olduğunu neden itiraf ettin ki
Sende etiket atsana benim hesabı kendinin gibi üyelik tarihi önemliyseMulti olduğunu neden itiraf ettin ki
Eyvallah dayıcımEstagfurullah tavsiye vermek ne haddimize zaman seni olgunlaştırır yeğenim
Bütün sırrı bozdun ama Pp de aynı pujjaSende etiket atsana benim hesabı kendinin gibi üyelik tarihi önemliyse
E işte kim eski diye sorgulanmaz.Bütün sırrı bozdun ama Pp de aynı pujja
Ben hesaba da girebiliyorum yalnız girmiyorum aradan ne kadar zaman geçti sonra erişimim oldu bunu kullanıyorumSende etiket atsana benim hesabı kendinin gibi üyelik tarihi önemliyse
La ben mesaj sayımı doldurmaya takip edıyom tuttarmıyor sabahtan beri kimsede milllete bi cenabetlik varSağol abi gelişecem furkinin tavsşyes ile
Sorgulmak günah kardeşim sen nerelerdesin kaç gündür yoktun şimdi burdasın bu işaret benceE işte kim eski diye sorgulanmaz.
Kaç yıllık üyeyim daha 5000 olamadımSağol abi gelişecem furkinin tavsşyes ile
Ben Multi demedim sana beni alintilama boşaBen hesaba da girebiliyorum yalnız girmiyorum aradan ne kadar zaman geçti sonra erişimim oldu bunu kullanıyorum
Kaç gündür yoktun şimdi buradasın diye sende sorgulamış bulundun reisSorgulmak günah kardeşim sen nerelerdesin kaç gündür yoktun şimdi burdasın bu işaret bence
Saniye yaz skordan ziyadeKaç yıllık üyeyim daha 5000 olamadım
İngiltere prensi ile mi konuşuyorumBen Multi demedim sana beni alintilama boşa
Hem Multi yasak
Ben burdayim sadece yazmıyorum.Sorgulmak günah kardeşim sen nerelerdesin kaç gündür yoktun şimdi burdasın bu işaret bence
Ben günahkarım o yüzdenKaç gündür yoktun şimdi buradasın diye sende sorgulamış bulundun reis
Shel sonra çaksın banı knkSaniye yaz skordan ziyade
Şimdi yazman bir işaretBen burdayim sadece yazmıyorum.