- 33,277
- 33,654
- 113
Hemde nasıl pusjajjsj birde geçen hafta mesaj atmış 10k at karta takla attırıp geri atayım dye pujahaahmedo galiba sana çok sağlam sapladı![]()
Hemde nasıl pusjajjsj birde geçen hafta mesaj atmış 10k at karta takla attırıp geri atayım dye pujahaahmedo galiba sana çok sağlam sapladı![]()
şuan netanyahu ile ilgili tek bilgim atomu kafasına atacağımNetanyahunun videosu yapay zeka diyorlar ne diyorsun bu işe fizikçi
2000 lirasını millete verip ana parasını kurtaran koca yürekli adam1 le başladım 9 yaptım. 5 i işler ters giderse diye yazdım 🤣
Nedenyahuşuan netanyahu ile ilgili tek bilgim atomu kafasına atacağım
para bulunca değişiyordu patlamış demekki sonundaHemde nasıl pusjajjsj birde geçen hafta mesaj atmış 10k at karta takla attırıp geri atayım dye pujaha
Geldi yedim parayı kardeşim@tahir1603 bu çekimin şimdiye gelmesi lazımdı ?
Aynen.para bulunca değişiyordu patlamış demekki sonunda![]()
trampet abi ile yakında sinemadaNedenyahu
bari 2 ye katlasaydınGeldi yedim parayı kardeşim
Hakana mı özendin kardesım kaç betten oynadınGeldi yedim parayı kardeşim
atsaydın 10 k takla atırsaydı sanaAynen.
Kayıp bonusu için savaş halindeyim ahsgdbari 2 ye katlasaydın![]()
3 katı yaparsın ozamna kayıpba düştü isenKayıp bonusu için savaş halindeyim ahsgd
Kart yerine bize takla attırdı puhjjahaaatsaydın 10 k takla atırsaydı sana![]()
Hakanimi yedirmem @Hakan170 Golden shot yaptım olmadıHakana mı özendin kardesım kaç betten oynadın
La benim olayım bu öyle yüksek kazanç peşinde değilim. Hobi olarak takılıyorum. Arada dostlara dağıtım yapıyoruz işte. Birde ben batıkken bana ulaşsalar daha bir iştahla dağıtım yapacam ama 😔2000 lirasını millete verip ana parasını kurtaran koca yürekli adam
Ulaşırlar bəkle 50 yıl falanLa benim olayım bu öyle yüksek kazanç peşinde değilim. Hobi olarak takılıyorum. Arada dostlara dağıtım yapıyoruz işte. Birde ben batıkken bana ulaşsalar daha bir iştahla dağıtım yapacam ama 😔
Maks çekim 5x canlı destekle savaştayim an itibariyle3 katı yaparsın ozamna kayıpba düştü isen![]()
Afiyet olsunGeldi yedim parayı kardeşim