- 24,346
- 9,646
- 113
Şakaysa komik değilse dahada komikİsveçin futbolda iyi olduğu bi taraf var mı la
Şakaysa komik değilse dahada komikİsveçin futbolda iyi olduğu bi taraf var mı la
Dost yoksa bunlar anlaşmalı şike mi yapıyor 🧐Hayret ya. Almanya İspanya Hollanda hiç biri atamadı
Desene içerden bilgi var biri patlatcakÖzel oran açmış holigan bugün hepsinin kazanırına 5 oran 1000 lira biri daha vardı İtalya galiba.
Yarın ülke maçları var ya bugünden kan emiyorlarHayret ya. Almanya İspanya Hollanda hiç biri atamadı
Cebelitarık sanıyor deplasmanıŞakaysa komik değilse dahada komik
Hahahahah@Deadlong üstad benim gelirse çekiliş ôdülümü ne zaman atabilirsin usta biraz geç atmıştım sana bilgilerimi de ama bana diye bir dahaki kszandığında atacağım diye demiştin ama abi bir dahaki kazanç ne zaman olur acaba üstad ya bekliyorum kaç gün oldu dost ?
Yazsana kanka isveç ne başarmış son 10 yılda felanŞakaysa komik değilse dahada komik
Adam badanacilik mesleğine dil uzatıyor dost olabilir mi böyle biseyYarın ülke maçları var ya bugünden kan emiyorlar
Niye gülüyorsun dost komik mi ?Hahahahah
35 e kadar gelsşn knk haydiiTotem 30 35 dedim ben
Bro sen git basketbol beyzbol falan izle bence yoksa beni mi trolluyorsunLigleri ptt seviyesinde milli takımları azerbeycandan bile kötü