- 20,332
- 11,380
- 113
Atın Allah için yav
Şirketlere çalışıyor gençler bu akşam hepsiYarın ülke maçları var ya bugünden kan emiyorlar
yoldaa akgülümGelsin artık
Almanya olmasa iyiydiDesene içerden bilgi var biri patlatcak
Emil forsbergler isaklar gyokereslerLigleri ptt seviyesinde milli takımları azerbeycandan bile kötü
seneye ancak olur o .@Deadlong üstad benim gelirse çekiliş ôdülümü ne zaman atabilirsin usta biraz geç atmıştım sana bilgilerimi de ama bana diye bir dahaki kszandığında atacağım diye demiştin ama abi bir dahaki kazanç ne zaman olur acaba üstad ya bekliyorum kaç gün oldu dost ?
İnş atar gec olmadanYok yaff ne kıvrandırması,,vurur geçer almanya gol dakıjaları geldi an itibariyle,,bam bamm bammmm
Len sana gülmüyorum olaya gülüyorum 🤣senlik bişey yok hakkındır kardeşimNiye gülüyorsun dost komik mi ?
Kardeş sen bana son 1 senede ortaya çıkmış futbolcu isimleri sayıyon aynen kanka haklısınEmil forsbergler isaklar gyokeresler
Neden ki ?seneye ancak olur o .
Komik valla geç kalmışsın bitmiştir parası Deadlong u falan savunduğum yokta 2 gün atmazsan bende atmamNiye gülüyorsun dost komik mi ?
Hayırlı işler kardeşim,,bol kazançlarrDost ben badanaciyim sıradan bir badanaci da değilim hayatta en korktuğum şey badanasini yaptığım ev sahiplerinin korkmasi işin içine korku girdi mi bizim meslegin tadı kaçar
Sagolasin kardesimHayırlı işler kardeşim,,bol kazançlarr
Senin ödül mödül kalmamıştır çoktan yemişlerdir öle birşey varsa@Deadlong üstad benim gelirse çekiliş ôdülümü ne zaman atabilirsin usta biraz geç atmıştım sana bilgilerimi de ama bana diye bir dahaki kszandığında atacağım diye demiştin ama abi bir dahaki kazanç ne zaman olur acaba üstad ya bekliyorum kaç gün oldu dost ?