- 7,329
- 3,544
- 113
Tarihi dağıtım başlığı var normal değil miBir anda 11 sayfa olmuş. Basketbolda bu kadar yazılmıyor. Saniyeleri dahi yazacak adamlar
Tarihi dağıtım başlığı var normal değil miBir anda 11 sayfa olmuş. Basketbolda bu kadar yazılmıyor. Saniyeleri dahi yazacak adamlar
Senin seçmen halinde yaparız agaDağıtım sende. Olurda kazanırsak 4 kişi üzerinden dağıtımı yaparız
Tahir tek yapar ben guveniyorumDağıtım sende. Olurda kazanırsak 4 kişi üzerinden dağıtımı yaparız
Yine öyleler dost roll takip eden çok cenabet insan var bu da kazanma oranını yuzde 10 lara düşürüyorEskiden bu Almanlar her kategoride zımba gibiydiler
Dost soğuk cüzdan kullansana ceza yersin direkt siteden paribuya para çekilirmiBeyler konuyla alakasız bir sorum olacak bilenler yardımcı olursa sevinirim.. sabah virusbet bana 1 TL lik 30 spin eklemis neyse onu 224 TL yaptım tronla çekim verdim site çekimi Ödemiş ancak paribu sitesinde planlı bakım çalışması varmış o saatlerde saat 5 gibi uygulamaya girdim ama hesapta para yok virusbette biz gönderdik diyor sizce bu para paribu hesabına gecermi acaba yoksa bakım esnasında yatırım kabul etmedigi için üstüne su mu içelim ?
@DoktorX aha Tahir beni sevmiyor otomatikmen ben elendim jsjsjsjsDağıtım sende. Olurda kazanırsak 4 kişi üzerinden dağıtımı yaparız