E tamam da kardesim ortada oyle mesajlar yoksa ne olacak ki kanıt olarak ne sunacaklarBu adi dolandırıcılar şöyle bir tezgah kurmuş koparmaya çalışıyorlar sizede yazarlarsa bilmeyen kardeşlerim düşmesin bu tezgaha uyarım bitti şimdi dostlarım yardım edecek varmı bunları nasıl bulabilirim normal dolandırıcılara saygımız varda bunlar bel altı vuruyor bulalım bunları ?
Hala bunu yiyen varmı diyodum varmış 😆 abazalık başa belaBu adi dolandırıcılar şöyle bir tezgah kurmuş koparmaya çalışıyorlar sizede yazarlarsa bilmeyen kardeşlerim düşmesin bu tezgaha uyarım bitti şimdi dostlarım yardım edecek varmı bunları nasıl bulabilirim normal dolandırıcılara saygımız varda bunlar bel altı vuruyor bulalım bunları ?
Kardeş görüntüsünü almışlardır bunun mesajda vardır emin ol eski bir tezgah buE tamam da kardesim ortada oyle mesajlar yoksa ne olacak ki kanıt olarak ne sunacaklar
Sende sığırlık var biraz heralde o dediklerinin cezasını biliyor musun 😆 sonra öttürürler seni fazla zıplamaKardeş parayı yatırım de
Ama benim hesaplarım blokeli de.
İnanmış gibi yap.
Parayı nakit olarak verebilirim de.
İrtibat kuracağın bir kişiyi ayarlar, muhtemelen ayak takımından birilerini yollarlar.
Silahları kuşanın elemani pusuya düşürün önce güzel bir dövün.
Diğer elemanlara ulaşması için kafasına silah dayayın.
Kimsen yoksa ulaş bana ben ücretsiz bir şekilde yardım ederim.
Sonra o asıl elemana ulaşın.
Onun da mekanı öğrenin 15bin TL ye mal olur.
Silahtir yolda izde yemek içecek sigara vsdir.
Tek yolu bu
Şu mesajı atan avukat bu olabilir beylerSende sığırlık var biraz heralde o dediklerinin cezasını biliyor musun 😆 sonra öttürürler seni fazla zıplama
Cahilliğin o kadar komikki🤣Şu mesajı atan avukat bu olabilir beyler
Sen her yazana cevap mı veriyorsun böyleBu adi dolandırıcılar şöyle bir tezgah kurmuş koparmaya çalışıyorlar sizede yazarlarsa bilmeyen kardeşlerim düşmesin bu tezgaha uyarım bitti şimdi dostlarım yardım edecek varmı bunları nasıl bulabilirim normal dolandırıcılara saygımız varda bunlar bel altı vuruyor bulalım bunları ?
Buna düştüysen Seni kesin video ile soymuşlardırBir gün tiktokdan biri yazdı telegram var mı diye verdim güya görüntülü sohbet ediyoruz ama kapanıp kapanıp duruyor görüntü net değil hep aynı hareketler kapattım 5 dakika geçti mesaj attı 15 bin para istiyorum yoksa tüm tanıdıklarına bu resimleri atarım dedi tabi biz de anadan doğma idik sonra dedim ki sen benim kim olduğumu bilmiyorsun henen savcılığa gidiyorum elinden geleni ardına koyma dedim ve bir daha yazmadı ama dediklerini yapsa idi yrği yemiştim hemde evliyim
15 bin mi ortaokul mafyası galibaKardeş parayı yatırım de
Ama benim hesaplarım blokeli de.
İnanmış gibi yap.
Parayı nakit olarak verebilirim de.
İrtibat kuracağın bir kişiyi ayarlar, muhtemelen ayak takımından birilerini yollarlar.
Silahları kuşanın elemani pusuya düşürün önce güzel bir dövün.
Diğer elemanlara ulaşması için kafasına silah dayayın.
Kimsen yoksa ulaş bana ben ücretsiz bir şekilde yardım ederim.
Sonra o asıl elemana ulaşın.
Onun da mekanı öğrenin 15bin TL ye mal olur.
Silahtir yolda izde yemek içecek sigara vsdir.
Tek yolu bu
Kardeş dedim ya elinizden geleni ardına koyma bende savcılığa gidiyorum dedim korkmadım yoksa kimbilir böyle kaç kişiyi düşürüyorlarBuna düştüysen Seni kesin video ile soymuşlardır
Bu yeni sayilicak bı yontem bikac kez haberlere çıktı cnnturkde görmüştümBu adi dolandırıcılar şöyle bir tezgah kurmuş koparmaya çalışıyorlar sizede yazarlarsa bilmeyen kardeşlerim düşmesin bu tezgaha uyarım bitti şimdi dostlarım yardım edecek varmı bunları nasıl bulabilirim normal dolandırıcılara saygımız varda bunlar bel altı vuruyor bulalım bunları ?