Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dolandırıcılar Şöyle Bir Tezgah Kurmuş

Yaykinli09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,477
984
113
Bir gün tiktokdan biri yazdı telegram var mı diye verdim güya görüntülü sohbet ediyoruz ama kapanıp kapanıp duruyor görüntü net değil hep aynı hareketler kapattım 5 dakika geçti mesaj attı 15 bin para istiyorum yoksa tüm tanıdıklarına bu resimleri atarım dedi tabi biz de anadan doğma idik sonra dedim ki sen benim kim olduğumu bilmiyorsun henen savcılığa gidiyorum elinden geleni ardına koyma dedim ve bir daha yazmadı ama dediklerini yapsa idi yrği yemiştim hemde evliyim

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,457
4,240
113
Bu adi dolandırıcılar şöyle bir tezgah kurmuş koparmaya çalışıyorlar sizede yazarlarsa bilmeyen kardeşlerim düşmesin bu tezgaha uyarım bitti şimdi dostlarım yardım edecek varmı bunları nasıl bulabilirim normal dolandırıcılara saygımız varda bunlar bel altı vuruyor bulalım bunları ?
E tamam da kardesim ortada oyle mesajlar yoksa ne olacak ki kanıt olarak ne sunacaklar

markup

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
637
544
93
Kardeş parayı yatırım de
Ama benim hesaplarım blokeli de.
İnanmış gibi yap.
Parayı nakit olarak verebilirim de.
İrtibat kuracağın bir kişiyi ayarlar, muhtemelen ayak takımından birilerini yollarlar.
Silahları kuşanın elemani pusuya düşürün önce güzel bir dövün.
Diğer elemanlara ulaşması için kafasına silah dayayın.
Kimsen yoksa ulaş bana ben ücretsiz bir şekilde yardım ederim.
Sonra o asıl elemana ulaşın.
Onun da mekanı öğrenin 15bin TL ye mal olur.
Silahtir yolda izde yemek içecek sigara vsdir.
Tek yolu bu

Tamita

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,543
845
113
Bu adi dolandırıcılar şöyle bir tezgah kurmuş koparmaya çalışıyorlar sizede yazarlarsa bilmeyen kardeşlerim düşmesin bu tezgaha uyarım bitti şimdi dostlarım yardım edecek varmı bunları nasıl bulabilirim normal dolandırıcılara saygımız varda bunlar bel altı vuruyor bulalım bunları ?
Hala bunu yiyen varmı diyodum varmış 😆 abazalık başa bela

Tamita

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,543
845
113
Kardeş parayı yatırım de
İnanmış gibi yap.
İrtibat kuracağın bir kişiyi ayarlar, muhtemelen ayak takımından birilerini yollarlar.
Tek yolu bu
Sende sığırlık var biraz heralde o dediklerinin cezasını biliyor musun 😆 sonra öttürürler seni fazla zıplama

Asezen01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
812
358
63
Her şey bitti bir de bunlar çıktı ne koparabilirsek korku salıyorlar malesef düşen insanlar var genelde yaşlı insanlarımız panik halinde düsüyorlar

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,989
2,120
113
Sen her yazana cevap mı veriyorsun böyle

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,989
2,120
113
Bir gün tiktokdan biri yazdı telegram var mı diye verdim güya görüntülü sohbet ediyoruz ama kapanıp kapanıp duruyor görüntü net değil hep aynı hareketler kapattım 5 dakika geçti mesaj attı 15 bin para istiyorum yoksa tüm tanıdıklarına bu resimleri atarım dedi tabi biz de anadan doğma idik sonra dedim ki sen benim kim olduğumu bilmiyorsun henen savcılığa gidiyorum elinden geleni ardına koyma dedim ve bir daha yazmadı ama dediklerini yapsa idi yrği yemiştim hemde evliyim
Buna düştüysen Seni kesin video ile soymuşlardır

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,989
2,120
113
Kardeş parayı yatırım de
İnanmış gibi yap.
Tek yolu bu
15 bin mi ortaokul mafyası galiba

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
110,384
62,260
113
Bu yeni sayilicak bı yontem bikac kez haberlere çıktı cnnturkde görmüştüm