- 17,441
- 14,964
- 113
@Shellac burasi yesil reis
ney la@JoeQuanqa yakalandın bari inqilizce konuş bizden olduquny anlamasın 🤨😂😂
aklım hala giden 30k daKardasin dost devam![]()
Maalum şahıs seni qoruyormus ya 🫥😂ney la
he iyimişMaalum şahıs seni qoruyormus ya 🫥😂
İyi geceler dostIyi geceler beyler cumletten
İyi sen gene iddiaya sarmaya başlamışsın bi adım var en azından bakalım biz dönebilicez mi ay başında belli olucak o ama kurtulmamız şart kanka yoksa daha çok veririzBen kendimi kastettim dost. Slot batağından kurtulduk aviatore düştük. Kazanmaya kazaniyorumda gecen hafta 1k yi aviatorde 50k yaptim. Sonra 30ksini geri Aviatore verdim
Ufo galaxy dene dost en azindan arada jackpot atiyorİyi sen gene iddiaya sarmaya başlamışsın bi adım var en azından bakalım biz dönebilicez mi ay başında belli olucak o ama kurtulmamız şart kanka yoksa daha çok veririz
Kanka denemediğim şey kalmadı emin ol ama aviatör kansızının farklı bi çekiciliği var ne olursa olsun sonuç hep ona çıkıyor q slot mu iddia mı aklına ne gelirse 1 kere 147 K çektim aviatör sayesinde ondan büyük ihtimal hep alıcaz kafasındayız . O kazanç olmasa belki salmıştım çoktanUfo galaxy dene dost en azindan arada jackpot atiyor
Hikayemiz ayni dost masallah benim son 2 yilin ozetiKanka denemediğim şey kalmadı emin ol ama aviatör kansızının farklı bi çekiciliği var ne olursa olsun sonuç hep ona çıkıyor q slot mu iddia mı aklına ne gelirse 1 kere 147 K çektim aviatör sayesinde ondan büyük ihtimal hep alıcaz kafasındayız . O kazanç olmasa belki salmıştım çoktan
O kötü olmuş kardo Kasa sifirlanana kdr avivator qecmis olsnKanka denemediğim şey kalmadı emin ol ama aviatör kansızının farklı bi çekiciliği var ne olursa olsun sonuç hep ona çıkıyor q slot mu iddia mı aklına ne gelirse 1 kere 147 K çektim aviatör sayesinde ondan büyük ihtimal hep alıcaz kafasındayız . O kazanç olmasa belki salmıştım çoktan
Kanka kumar oynayanların sağlam ama 100 200 lirayla oynayanların değil , genel olarak hayatları filmlik hayatlar çoğu valla hayat hikayelerimiz maalesef farklı gelişiyor . Umsrım kurtuluruz hayırlı gecelerin olsunHikayemiz ayni dost masallah benim son 2 yilin ozeti
Aviator htrına dostuna bi güzellik yaparsınYan çar @Enişte
Tebrikler dost@Shellac burasi yesil reis
Latin enişte kuponu easy geldi dostTebrikler dost
Latin hatun Davişkaa gırlLatin enişte kuponu easy geldi dost
Girl mirl yakıştıramadım dostLatin hatun Davişkaa gırl
Başına bu ek ler lazımmış her halde İhtiyar![]()
HanımefendilerGirl mirl yakıştıramadım dost