- 79,011
- 51,002
- 113
Multiyle geliyorlar göz yumuluyoEkli dosyayı görüntüle 519524Forumda son 2 ayda sevmediğim 3 kişi süresiz banlandı kutlama kuponu yapalım gelirse de takip eden 2 dosta ödül gönderelim
Ekli dosyayı görüntüle 519524Forumda son 2 ayda sevmediğim 3 kişi süresiz banlandı kutlama kuponu yapalım gelirse de takip eden 2 dosta ödül gönderelim
Yunan kafayı kırdı çoktanyunan var mıydı tost
Bol sans kardesim kimmis onlar merak ettimEkli dosyayı görüntüle 519524Forumda son 2 ayda sevmediğim 3 kişi süresiz banlandı kutlama kuponu yapalım gelirse de takip eden 2 dosta ödül gönderelim
Bol şansEkli dosyayı görüntüle 519524Forumda son 2 ayda sevmediğim 3 kişi süresiz banlandı kutlama kuponu yapalım gelirse de takip eden 2 dosta ödül gönderelim
Bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 519524Forumda son 2 ayda sevmediğim 3 kişi süresiz banlandı kutlama kuponu yapalım gelirse de takip eden 2 dosta ödül gönderelim
Kim kim kimEkli dosyayı görüntüle 519524Forumda son 2 ayda sevmediğim 3 kişi süresiz banlandı kutlama kuponu yapalım gelirse de takip eden 2 dosta ödül gönderelim
Bol şans 🤞Ekli dosyayı görüntüle 519524Forumda son 2 ayda sevmediğim 3 kişi süresiz banlandı kutlama kuponu yapalım gelirse de takip eden 2 dosta ödül gönderelim
1 numaraydıyunan var mıydı tost
@Daimon reis geçen mesajları sildi konuyu bulamıyorum da ona dedim ki 1 aya kalmaz bana hakaret ettiğin için banlanacaksınyunan var mıydı tost
Dmden yazarım bi araKim kim kim
Bi Fatiha okudum mezarlarına karşı Dostla ters düşen kendini toprak altında bulurmuş abimBol sans kardesim kimmis onlar merak ettim
Multilerni de banlatıyorum derin devlet biziz hemşoMultiyle geliyorlar göz yumuluyo
AdaaaaamMultilerni de banlatıyorum derin devlet biziz hemşo
Dosta güven düşmana korku cansınBi Fatiha okudum mezarlarına karşı Dostla ters düşen kendini toprak altında bulurmuş abim