Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı dost / Canlı

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,011
51,002
113
Barem hemen nasıl düştü bak 181.5 a bu ligler tam aldatmaca NBA 7 barem biranda aşağıya düşmüyor

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,579
100,116
113
Onları da yapiyoruz da abi yemek sigara parası kalmadı dibe vurdum ben dillendirmeyi sevmiyorum ama Ankara'dan geldiğimden bu yana 6 k kayıp var 5i sanal gerisi kahvede kumar
Awq lisede poker oynardik öğle arasinda donercide nerden nereye bı gün 200 kivirdim bı kavga çıktı kimsed para yok 5 paket parliament aldık bı yemek soyledik gitti para haram paradan hayır gelmez bı tava soyledim internetten kapak yamuk tava yamuk kaliteli sözde ürün pahalı yaşı 20 25 olanlar bıraksın bu işleri artık daha da zaman kaybetmeyin

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,011
51,002
113
Awq lisede poker oynardik öğle arasinda donercide nerden nereye bı gün 200 kivirdim bı kavga çıktı kimsed para yok 5 paket parliament aldık bı yemek soyledik gitti para haram paradan hayır gelmez bı tava soyledim internetten kapat yamuk tava yamuk kaliteli sözde ürün pahalı yaşı 20 25 olanlar bıraksın bu işleri artık daha da zaman kaybetmeyin
Haklısın ama abi işte Türkiye'nin 4 yani denizle benim 4 yanım kumarcilarla dolu abimden tut akrabalarıma arkadaşlarıma kadar bırakmak zor oluyor geçen kuzenim yüzünden 4 k kaybettim arayıp bilinçaltima soktu

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,011
51,002
113
Atin haydi çekip atcam daha siteye uğraştırmayin NBA ler var