- 79,035
- 51,015
- 113
Kiralar uçuktur ama kendi evinse misÇok merkezi yerdeyim ya ulaşım kolay da trafik çok oluyor buralarda
Kiralar uçuktur ama kendi evinse misÇok merkezi yerdeyim ya ulaşım kolay da trafik çok oluyor buralarda
Kirada değiliz çok şükürKira uçuktur
Gebze tam bi istasyon sağa sola gitmek içinKirada değiliz çok şükür
Ereglide cok kaldim on numara yerHshshhahshshhshw sen bize barbar mı diyorsun dayım Zonguldaklıyız taşı bi vurmaya 2ye bölüyoruz he ayıktırayım
YessssssEreglide cok kaldim on numara yer
Sen bırak da onu naptın bu hastane işlerini ona göre yanına gelicez @Enişte mle leoparlı titreşimli donumuzu giyipEreglide cok kaldim on numara yer
Aynen öyle biyere gideceksen yolun mutlaka buraya düşüyorGebze tam bi istasyon sağa sola gitmek için
Meslek var mı seninAynen öyle biyere gideceksen yolun mutlaka buraya düşüyor
Biyomedikal TeknikeriyimMeslek var mı senin
Oooo çalışıyor musun pekiBiyomedikal Teknikeriyim
29 kasim kesin tarih 3 gun hastanedyiz ins kesin takiolar hersey nirmale donduSen bırak da onu naptın bu hastane işlerini ona göre yanına gelicez @Enişte mle leoparlı titreşimli donumuzu giyip
Körfez Devlet Hastanesinde çalışıyorum şuanOooo çalışıyor musun peki
Missss işin olsun yeter ki bizim iş yok kumarbazızKörfez Devlet Hastanesinde çalışıyorum şuan
O da bir meslek işi bilene 😂Missss işin olsun yeter ki bizim iş yok kumarbazız
Ouyyyyyy sonra bizi ağırlayacak mısın dayım29 kasim kesin tarih 3 gun hastanedyiz ins kesin takiolar hersey nirmale dondu
Evet icra ediyoruz dost 🤣🤣O da bir meslek işi bilene 😂
Sabit gelir yok ne kadar ekmek o kadar köfte 😂Evet icra ediyoruz dost 🤣🤣
Ayipsin bi iyi olalim da allahin izniyleOuyyyyyy sonra bizi ağırlayacak mısın dayım
Her şey bi yana sağlığın kendine gelsin de gerisi her şekilde hallolur dayım Allah şifalar versinAyipsin bi iyi olalim da allahin izniyle
Aynen öyleSabit gelir yok ne kadar ekmek o kadar köfte 😂