- 79,016
- 51,005
- 113
Bol şanslarFazla söze gerek yok zaten gelcek kupon, takipleyen 1 kişiye ulaşırım.
Ekli dosyayı görüntüle 467907
Sağol dost sana da bol şanslarBol şanslar
Sabahı yaparız dostFazla söze gerek yok zaten gelcek kupon, takipleyen 1 kişiye ulaşırım.
Ekli dosyayı görüntüle 467907
En üstteki maç Platense maçı
Yaparız dayım sen diyorsanSabahı yaparız dost
Hocam öyleyse 700 TL m var hesapta ogrneciyim hepsini yatırım kesinseŞuna bi 10 k bas sabaha maldivlerdesin @SULLY
La dur sende hemenHocam öyleyse 700 TL m var hesapta ogrneciyim hepsini yatırım kesinse
Şaka yapıyorum dostum yapma öyle bir şey öğrenci adamsın son paranı neden kumara veriyorsun canımın içiHocam öyleyse 700 TL m var hesapta ogrneciyim hepsini yatırım kesinse
Benle 1 hafta takılsa okulu bırakır sanayide işe başlarLa dur sende hemen
Geldi abim işte kardeşi 50 tlye kupon yapar ama abim gelirse 2 kişiye 100 verir böyle de cömert abim çıkar gölgesinde suşi yiyelimSelamün aleyküm hayırlı sabahlar bu kupon gelirse +2 kişi 100₺
Sağol canoBol şanslar dostum
İlerleyen zamanda güzel bir etkinlik yapıp foruma veda edeceğimGeldi abim işte kardeşi 50 tlye kupon yapar ama abim gelirse 2 kişiye 100 verir böyle de cömert abim çıkar gölgesinde suşi yiyelim
HAYIIIRRRR ABİ YAİlerleyen zamanda güzel bir etkinlik yapıp foruma veda edeceğim
Bişiyokbşşiyokbişiyokİlerleyen zamanda güzel bir etkinlik yapıp foruma veda edeceğim
Valla olmaz abi sen gitsen ben bırakmamİlerleyen zamanda güzel bir etkinlik yapıp foruma veda edeceğim
Malesef yazın evlilik var 😄Valla olmaz abi sen gitsen ben bırakmam